Libnet.ro
UNICEF

20:00

Caprioarele din dosarul lui Oprisan, eliberate sub control judiciar. Expertele care au vrut sa-l albeasca pe baron nu au voie sa paraseasca tara

Adevărul Adevărul,
Caprioarele din dosarul lui Oprisan, eliberate sub control judiciar. Expertele care au vrut sa-l albeasca pe baron nu au voie sa paraseasca tara

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au hotarat vineri, 13 februarie, luarea masurii preventive a controlului judiciar fata de Ileana Roxana Cernea Pintea) si Elena Valentina Musuroiu, care au fost trimise in judecata pentru ca ar fi incercat sa albeasca dosarul de coruptie al presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan. continuă pe Adevărul

Declaratiile Elenei Udrea in presa constituie indicatii catre martorii din dosarul Microsoft

Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din.

Declaratiile Elenei Udrea sub control judiciar, indicatii catre Cocos

Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din motivarea iCCJ care a decis arestarea deputatei, potrivit Mediafax.

Adriean Videanu, aflat sub control judiciar, prezent la Politie (VIDEO)

Adriean Videanu trebuie sa se prezinte de doua ori pe saptamana la Politie. Fostul ministru al Economiei se afla sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile in dosarul Bica 2. Videanu i-ar fi cerut.

Dezvaluiri incredibile din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Sturdza, despre functionari: Orice ciolan e bun

Dezvaluiri incredibile din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Potrivit stenogramelor din referatul de retinere a omului de afaceri Gheorghe Ceteras, Paltin Sturdza il linistea pe acesta, interesat sa.

SwissLeaks 2: Fosti demnitari si afaceristi pe lista conturilor secrete: sotia lui Mihai Tanasescu, cumnatul lui Mircea Geoana, medicul din dosarul judecatorilor

In ultimele doua decenii, politicieni si afaceristi influenti in Romania au dispus de conturi la filiala elvetiana a grupului bancar britanic HSBC, aflat in centrul scandalului SwissLeaks. Documentele ICIJ - organizatie internationala a jurnalistilor de investigatie din care fac parte si membri ai RISE Project - acopera intervalul 1974-2007 si fac parte dintr-un set de mii de acte bancare care detaliaza transferuri in valoare de peste 100 de miliarde de dolari si care dezvaluie numele unor criminali, evazionisti, politicieni, celebritati sau oameni de afaceri din toata lumea. RISE Project prezinta alti sase titulari romani de cont anonim elvetian. Detinerea unui cont bancar nu este in sine o problema atat timp cat sumele sunt declarate la Fisc si nu provin din activitati ilicite.

Gabriel Sandu explica circuitul spagii din dosarul Microsoft. Cristian Tudor Popescu: O premiera ca un intreg partid sa fie implicat (VIDEO)

Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicatiilor, cercetat si el in dosarul Microsoft a facut dezvaluiri incredibile. Acesta le-ar fi spus procurorilor DNA ca sume foarte mari de bani s-ar fi scurs ilegal din buget.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )