Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dezvaluiri incredibile din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Sturdza, despre functionari: Orice ciolan e bun

B1 B1,
Dezvaluiri incredibile din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Sturdza, despre functionari: Orice ciolan e bun

Dezvaluiri incredibile din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Potrivit stenogramelor din referatul de retinere a omului de afaceri Gheorghe Ceteras, Paltin Sturdza il linistea pe acesta, interesat sa. continuă pe B1

Noi arestari in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri: Un avocat de la Baroul Buzau, printre persoanele inchise pentru 30 de zile

Noi arestari in dosarul retrocedarilor ilegale. Un avocat de la Baroul Buzau si o alta persoana isi vor petrece urmatoarele 30 de zile in arest, ei fiind cercetati intr-un dosar disjuns din cel in care.

O noua arestare in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Procurorii anticoruptie au dispus arestarea preventiva, in dosarul retrocedarilor ilegale, a avocatului in Baroul Buzau, Mihail Cosmin pentru trafic de influenta, conform unui comunicat DNA.

O noua arestare in dosarul retrocedarilor ilegale

Procurorii anticoruptie au dispus arestarea preventiva, in dosarul retrocedarilor ilegale, a avocatului in Baroul Buzau, Mihail Cosmin pentru trafic de influenta, conform unui comunicat DNA.

inca doi inculpati, arestati preventiv in dosarul retrocedarilor ilegale de padure

Judecatorii Curtii de Apel Brasov au dispus arestarea preventiva, la propunerea procurorilor DNA Brasov, a inculpatilor Ceteras Gheorghe si Vasile-Mihail Cosmin, avocat al Baroului Buzau. Cei doi sunt acuzati.

inca doi arestati in dosarul retrocedarilor Hrebenciuc-Sturdza

Judecatorii Curtii de Apel Brasov, la propunerea procurorilor DNA Brasov, i-au trimis, ieri, in arest preventiv, pentru 30 de zile, pe avocatul Mihail-Cosmin Vasile Baroul Buzau) si pe Gheorghe Ceteras, acuzati de trafic de influenta in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri in care sunt implicati Viorel Hrebenciuc, Paltin Sturdza si Ioan Adam.

Gabriel Sandu explica circuitul spagii din dosarul Microsoft. Cristian Tudor Popescu: O premiera ca un intreg partid sa fie implicat (VIDEO)

Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicatiilor, cercetat si el in dosarul Microsoft a facut dezvaluiri incredibile. Acesta le-ar fi spus procurorilor DNA ca sume foarte mari de bani s-ar fi scurs ilegal din buget.

SwissLeaks 2: Fosti demnitari si afaceristi pe lista conturilor secrete: sotia lui Mihai Tanasescu, cumnatul lui Mircea Geoana, medicul din dosarul judecatorilor

In ultimele doua decenii, politicieni si afaceristi influenti in Romania au dispus de conturi la filiala elvetiana a grupului bancar britanic HSBC, aflat in centrul scandalului SwissLeaks. Documentele ICIJ - organizatie internationala a jurnalistilor de investigatie din care fac parte si membri ai RISE Project - acopera intervalul 1974-2007 si fac parte dintr-un set de mii de acte bancare care detaliaza transferuri in valoare de peste 100 de miliarde de dolari si care dezvaluie numele unor criminali, evazionisti, politicieni, celebritati sau oameni de afaceri din toata lumea. RISE Project prezinta alti sase titulari romani de cont anonim elvetian. Detinerea unui cont bancar nu este in sine o problema atat timp cat sumele sunt declarate la Fisc si nu provin din activitati ilicite.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )