Libnet.ro
UNICEF

09:30

O noua arestare in dosarul retrocedarilor ilegale

România Liberă România Liberă,
O noua arestare in dosarul retrocedarilor ilegale

Procurorii anticoruptie au dispus arestarea preventiva, in dosarul retrocedarilor ilegale, a avocatului in Baroul Buzau, Mihail Cosmin pentru trafic de influenta, conform unui comunicat DNA. continuă pe România Liberă

O noua arestare in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Procurorii anticoruptie au dispus arestarea preventiva, in dosarul retrocedarilor ilegale, a avocatului in Baroul Buzau, Mihail Cosmin pentru trafic de influenta, conform unui comunicat DNA.

Noi arestari in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri: Un avocat de la Baroul Buzau, printre persoanele inchise pentru 30 de zile

Noi arestari in dosarul retrocedarilor ilegale. Un avocat de la Baroul Buzau si o alta persoana isi vor petrece urmatoarele 30 de zile in arest, ei fiind cercetati intr-un dosar disjuns din cel in care.

inca doi inculpati, arestati preventiv in dosarul retrocedarilor ilegale de padure

Judecatorii Curtii de Apel Brasov au dispus arestarea preventiva, la propunerea procurorilor DNA Brasov, a inculpatilor Ceteras Gheorghe si Vasile-Mihail Cosmin, avocat al Baroului Buzau. Cei doi sunt acuzati.

inca doi arestati in dosarul retrocedarilor Hrebenciuc-Sturdza

Judecatorii Curtii de Apel Brasov, la propunerea procurorilor DNA Brasov, i-au trimis, ieri, in arest preventiv, pentru 30 de zile, pe avocatul Mihail-Cosmin Vasile Baroul Buzau) si pe Gheorghe Ceteras, acuzati de trafic de influenta in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri in care sunt implicati Viorel Hrebenciuc, Paltin Sturdza si Ioan Adam.

Procurorii anticoruptie nu ancheteaza faptele sesizate de Elena Udrea in cazul lui Florian Coldea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) nu au inceput urmarirea penala in cazul faptelor reclamate de Elena Udrea referitoare la directorul interimar al Serviciului Roman de Informatii SRI), Florian Coldea, intrucat fostul ministru nu a respectat procedura privind denuntul pe care l-a formulat. Mai mult, Udrea nu s-ar fi prezentat la sediul DNA pentru a spune cu exactitate ce anume reclama, chiar daca a fost chemata de procurori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )