Libnet.ro
UNICEF

06:00

Procurorii anticoruptie nu ancheteaza faptele sesizate de Elena Udrea in cazul lui Florian Coldea

Adevărul Adevărul,
Procurorii anticoruptie nu ancheteaza faptele sesizate de Elena Udrea in cazul lui Florian Coldea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) nu au inceput urmarirea penala in cazul faptelor reclamate de Elena Udrea referitoare la directorul interimar al Serviciului Roman de Informatii SRI), Florian Coldea, intrucat fostul ministru nu a respectat procedura privind denuntul pe care l-a formulat. Mai mult, Udrea nu s-ar fi prezentat la sediul DNA pentru a spune cu exactitate ce anume reclama, chiar daca a fost chemata de procurori. continuă pe Adevărul

DNA nu ancheteaza faptele sesizate de Udrea in cazul sefului interimar al SRI, pentru ca procedura nu a fost respectata

Procurorii anticoruptie nu au inceput urmarirea penala in cazul faptelor reclamate de Elena Udrea, referitoare la directorul interimar al SRI, Florian Coldea, intrucat fostul ministru nu s-a prezentat, personal, sa faca denuntul, informeaza DNA.

DNA nu ancheteaza faptele sesizate de Udrea in cazul Coldea pentru ca nu a fost respectata procedura

Procurorii DNA nu au inceput urmarirea penala in cazul faptelor reclamate de Elena Udrea in cazul directorului interimar al SRI Florian Coldea intrucat fostul ministru nu a respectat procedura privind denuntul.

DNA nu ancheteaza faptele sesizate de Udrea in cazul Coldea pentru ca procedura nu a fost respectata: Elena Udrea nu s-a prezentat la DNA pentru a explica acuzatiile

Procurorii anticoruptie nu au inceput urmarirea penala in cazul faptelor reclamate de Elena Udrea referitoare la directorul interimar al SRI, Florian Coldea, intrucat fostul ministru nu a respectat procedura privind denuntul pe care l-a formulat, arata DNA intr-un raspuns transmis Mediafax.

DNA a anuntat ca nu va ancheta faptele sesizate de Elena Udrea in legatura cu Coldea pentru ca procedura nu a fost respectata

Procurorii spun ca nu au inceput urmarirea penala in cazul faptelor reclamate de Elena Udrea referitoare la directorul interimar al SRI pentru ca fostul ministru nu a respectat procedura privind denuntul formulat.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, in aceasta seara, de procurorii DNA in dosarul Microsoft. Elena Udrea va fi dusa in arestul Politiei Capitalei, urmand ca miercuri sa fie prezentata judecatorilor de la instanta suprema cu propunere de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft.

DNA nu ancheteaza faptele, deoarece Udrea nu s-a prezentat personal sa faca plangerea

Elena Udrea a fost chemata de procurori in 5 si 6 februarie, pentru a preciza cu exactitate care este denuntul pe care doreste sa il faca la adresa directorului interimat Florian Coldea, insa fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului nu s-a prezentat, ne-au clarificat surse judiciare din DNA.

Ce a spus Elena Udrea la audierile de la DNA. Infractiunile detaliate pentru care procurorii au dispus retinerea

Elena Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru trei infractiuni de trafic de influenta si una de spalare de bani. Faptele in care procurorii au dispus retinerea sunt din dosarele Microsoft, e-Romania, dar si din dosarul in care Udrea este acuzata ca ar fi cerut 500. 000 de euro de la Dinu Pescariu. Surse juridice spun ca Elena Udrea a dat doar declaratii in apararea sa in orele petrecute la DNA si nu a formulat niciun denunt.

EXCLUSIV Ce a spus Elena Udrea la audierile de la DNA. Infractiunile detaliate pentru care procurorii au dispus retinerea

Elena Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru trei infractiuni de trafic de influenta si una de spalare de bani. Faptele in care procurorii au dispus retinerea sunt din dosarele Microsoft, e-Romania, dar si din dosarul in care Udrea este acuzata ca ar fi cerut 500. 000 de euro de la Dinu Pescariu. Surse juridice spun ca Elena Udrea a dat doar declaratii in apararea sa in orele petrecute la DNA si nu a formulat niciun denunt.

UPDATE Elena Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru 24 de ore

Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat un avocat al fostului ministru. Elena Udrea a fost retinuta intr-un dosar disjuns din dosarul Microsoft, pentru doua presupuse fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani, a declarat mati seara avocatul acesteia, Marius Sebastian Striblea. UPDATE Ora 22:50 Elena Udrea a parasit, zambind, sediul DNA insotita de politisti si in imbulzelile ziaristilor si cameramanilor, pentru a fi dusa in arest. Poti sa-i pui catuse Elenei Udrea, dar nu poti pune catuse adevarului, a comentat aceasta, la intrebarile ziaristilor.

Elena Udrea, retinuta, dar nimic despre Gala Bute

Elena Udrea a fost retinuta marti seara pentru 24 de ore, insa comunicatul emis de Directia Nationala Anticoruptie DNA) vorbeste de toate celelalte dosare ale ei, mai putin despreGala Bute. Nu doar ca nu se aminteste gala de box, dar printre faptele care au dus la retinere nu mai apare darea de mita acuzatia principala din Dosarul Gala Bute), iar pentru spalarea de bani Udrea a ramas cu un singur cap de acuzaredintr-un alt dosar, care nu priveste gala de box.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )