Libnet.ro
UNICEF

09:00

DNA nu ancheteaza faptele, deoarece Udrea nu s-a prezentat personal sa faca plangerea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA nu ancheteaza faptele, deoarece Udrea nu s-a prezentat personal sa faca plangerea

Elena Udrea a fost chemata de procurori in 5 si 6 februarie, pentru a preciza cu exactitate care este denuntul pe care doreste sa il faca la adresa directorului interimat Florian Coldea, insa fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului nu s-a prezentat, ne-au clarificat surse judiciare din DNA. continuă pe Ziarul Bursa

DNA nu ancheteaza faptele sesizate de Udrea in cazul Coldea pentru ca procedura nu a fost respectata: Elena Udrea nu s-a prezentat la DNA pentru a explica acuzatiile

Procurorii anticoruptie nu au inceput urmarirea penala in cazul faptelor reclamate de Elena Udrea referitoare la directorul interimar al SRI, Florian Coldea, intrucat fostul ministru nu a respectat procedura privind denuntul pe care l-a formulat, arata DNA intr-un raspuns transmis Mediafax.

DNA nu ancheteaza faptele sesizate de Udrea in cazul sefului interimar al SRI, pentru ca procedura nu a fost respectata

Procurorii anticoruptie nu au inceput urmarirea penala in cazul faptelor reclamate de Elena Udrea, referitoare la directorul interimar al SRI, Florian Coldea, intrucat fostul ministru nu s-a prezentat, personal, sa faca denuntul, informeaza DNA.

DNA nu ancheteaza faptele sesizate de Udrea in cazul Coldea pentru ca nu a fost respectata procedura

Procurorii DNA nu au inceput urmarirea penala in cazul faptelor reclamate de Elena Udrea in cazul directorului interimar al SRI Florian Coldea intrucat fostul ministru nu a respectat procedura privind denuntul.

Procurorii anticoruptie nu ancheteaza faptele sesizate de Elena Udrea in cazul lui Florian Coldea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) nu au inceput urmarirea penala in cazul faptelor reclamate de Elena Udrea referitoare la directorul interimar al Serviciului Roman de Informatii SRI), Florian Coldea, intrucat fostul ministru nu a respectat procedura privind denuntul pe care l-a formulat. Mai mult, Udrea nu s-ar fi prezentat la sediul DNA pentru a spune cu exactitate ce anume reclama, chiar daca a fost chemata de procurori.

Avocatii lui Udrea: DNA confrunta faptele ei cu un biletel de la perchezitii si denuntul lui Pescariu

Avocatii care o reprezinta pe Elena Udrea au precizat miercuri ca probele retinute si prezentate de procurorii DNA in referatul cu propunere de arestare sunt un denunt facut de omul de afaceri Dinu Pescariu si un biletel gasit la perchezitiile de la.

DNA, capatul drumului pentru Udrea. Fosta prezidentiabila a plecat de acasa. Este asteptata la sediul DNA, la ora 11:00

UPDATE: Elena Udrea a fost citata de procurori sa se prezinte marti la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a dat avize pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a deputatului PMP, in.

DNA, capatul drumului pentru Udrea. Fosta prezidentiabila a devenit ARESTABILA. Ce se intampla ACUM cu ea

UPDATE: Elena Udrea a fost citata de procurori sa se prezinte marti la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a dat avize pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a deputatului PMP, in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )