Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mircea Diaconu: Se simte o organizare toxica in cazul Elenei Udrea

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu: Se simte o organizare toxica in cazul Elenei Udrea

Caracatita din jurul Elenei Udrea va ajunge la cel mai inalt nivel, crede Mircea Diaconu. Europarlamentarul spune ca mai grav este ca ani la rand Udrea si grupul din jurul ei i+au mintit atat pe. continuă pe Antena3

Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea: Aceasta va astepta decizia in sala de judecata (VIDEO)

Judecatorii iCCJ au ramas in pronuntare in cazul arestarii preventive a Elenei Udrea. Aceasta va astepta verdictul magistratilor in sala de judecata, a anuntat avocatul deputatei. Va dura cel putin o ora.

Sefii Camerei Deputatilor, bulversati de procedurile in cazul Elenei Udrea. Dialogurile, rupte parca din Caragiale

Deputatii s-au incurcat in arestari, urmariri penale si proceduri. Cele sase cereri pentru ridicarea imunitatii Elenei Udrea i-au pus in dificultate pe sefii Camerei Deputatilor care abia au descalcit.

Ministrul Justitiei: CSM s-a autosesizat in cazul Elenei Udrea

CSM a sesizat Inspectia Judiciara privind unele declaratii facute de Elena Udrea. Fostul ministru al Turismului a spus ca are cunostinta despre o persoana importanta care ar fi fost arestata la.

Mircea Badea: Prin demascarea tardiva a Elenei Udrea, justitia independenta se autodemasca

Jurnalul National a gasit o alta explicatie pentru gestul pe care Elena Udrea l-a facut la sfarsitul discursului din Parlament, semn facut, dupa declaratiile acesteia unei persoane dragi. O fotografie care.

Liderul Sindicatului Agentilor de Politie, despre controversa privind catusele Elenei Udrea: Nu se doreste terminarea circului (VIDEO)

DNA a inceput verificarile administrative privind respectarea procedurilor de predare in cazul Elenei Udrea, retinuta in dosarul Microsoft. Potrivit lui Iulian Surugiu, liderul Sindicatului National al Agentilor.

VIDEO. DNA a demarat verificari administrative dupa retinerea Elenei Udrea

Oficiali ai Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au declarat, marti seara, ca au fost demarate verificari administrative privind respectarea procedurilor de predare in cazul Elenei Udrea, retinuta pentru 24 de ore in dosarul Microsoft, informeaza Agerpres.

Recursul in cazul arestarii preventive a Elenei Udrea se judeca marti la ora 8.00

Recursul in cazul arestarii preventive a Elenei Udrea se va judeca marti la ora 8, informeaza B1 TV. Astfel fostul ministrul al Dezvoltarii Regionale si Turismului se va prezenta marti in fata instantei unde.

Motivarea deciziei de arestare preventiva a Elenei Udrea: Fostul ministru a incalcat controlul judiciar prin declaratiile facute in presa despre dosarul Microsoft

Elena Udrea a incalcat controlul judiciar impus in dosarul Microsoft prin afirmatiile facute in presa in legatura cu acest dosar, fara ca in prealabil sa fi dat o declaratie la DNA in acest caz, si poate fi un pericol public, se arata in motivarea deciziei de arestare preventiva pentru 30 de zile luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit B1 Tv. Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din motivarea ICCJ care a decis arestarea deputatei.

Fostul director al Ocolului Silvic Voineasa, SANTAJAT sa doneze pentru partiile Elenei Udrea

Fostul director al Ocolului Silvic Voineasa, Gheorghe Deaconeasa, a dezvaluit in emisiunea Exces de Putere cum a fost santajat de oamenii Elenei Udrea. El a declarat ca a fost fortat sa doneze 6 hectare de padure.

Ion Cristoiu: Sper ca documentele impotriva Elenei Udrea de la Antena 3 nu sunt date pe sest de SRI sau de DNA

Denuntul Elenei Udrea impotriva lui Florian Coldea a dat nastere la foarte multe controverse in spatiul public. Elena Udrea a anuntat, vineri, ca a depus un denunt la DNA impotriva lui Florian Coldea, directorul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )