Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ministrul Justitiei: CSM s-a autosesizat in cazul Elenei Udrea

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei: CSM s-a autosesizat in cazul Elenei Udrea

CSM a sesizat Inspectia Judiciara privind unele declaratii facute de Elena Udrea. Fostul ministru al Turismului a spus ca are cunostinta despre o persoana importanta care ar fi fost arestata la. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei nu stie unde se afla Marko Attila. Avocatul deputatului sustine ca e in Ungaria

Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, a declarat, marti, ca nu stie unde se afla deputatul Marko Attila condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare si anchetat in dosarul disjuns din cel in care Alina Bica a fost trimisa in judecata.

Camera Deputatilor va da sase voturi distincte in cazul Elenei Udrea

Camera Deputatilor va da, luni, de la ora 17,00, sase voturi distincte cu bile pentru solicitarile Justitiei in privinta Elenei Udrea. Trei din tre acestea vor fi pentru inceperea urmaririi penale in doua.

Instanta a ramas in pronuntare in cazul Elenei Udrea: Aceasta va astepta decizia in sala de judecata (VIDEO)

Judecatorii iCCJ au ramas in pronuntare in cazul arestarii preventive a Elenei Udrea. Aceasta va astepta verdictul magistratilor in sala de judecata, a anuntat avocatul deputatei. Va dura cel putin o ora.

Primele doua cereri in cazul Elenei Udrea, de incepere a urmaririi penale in dosarul Gala Bute, aprobate cu 285 de voturi pentru si 49 impotriva (VIDEO)

UPDATE 21:20:Deputatii au inceput votul privind cererea de incuviintare a arestarii preventive a Elenei Udrea Gabriela in dosarul Gala Bute. UPDATE 21:13:A doua cerere referitoare la inceperea.

Hotararile Camerei Deputatilor in cazul Elenei Udrea, publicate in Monitorul Oficial

Hotararile Camerei Deputatilor privind cererile de urmarire penala si de incuviintare a arestarii preventive in cazul deputatului Elena Udrea au fost publicate in Monitorul Oficial, cele sase solicitari fiind aprobate luni seara de forul legislativ, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )