Libnet.ro
UNICEF

05:00

Hotararile Camerei Deputatilor in cazul Elenei Udrea, publicate in Monitorul Oficial

România Liberă România Liberă,
Hotararile Camerei Deputatilor in cazul Elenei Udrea, publicate in Monitorul Oficial

Hotararile Camerei Deputatilor privind cererile de urmarire penala si de incuviintare a arestarii preventive in cazul deputatului Elena Udrea au fost publicate in Monitorul Oficial, cele sase solicitari fiind aprobate luni seara de forul legislativ, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu, despre votul in cazul Elenei Udrea: Orice fel de opozitie inseamna o mie de pasi inapoi in reforma

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sambata, intrebata cum va vota PNL, in plenul Camerei Deputatilor, la cererea DNA privind arestarea deputatei Elena Udrea, ca orice fel de opozitie de a vota o.

Camera Deputatilor va da sase voturi distincte in cazul Elenei Udrea

Camera Deputatilor va da, luni, de la ora 17,00, sase voturi distincte cu bile pentru solicitarile Justitiei in privinta Elenei Udrea. Trei din tre acestea vor fi pentru inceperea urmaririi penale in doua.

Primele doua cereri in cazul Elenei Udrea, de incepere a urmaririi penale in dosarul Gala Bute, aprobate cu 285 de voturi pentru si 49 impotriva (VIDEO)

UPDATE 21:20:Deputatii au inceput votul privind cererea de incuviintare a arestarii preventive a Elenei Udrea Gabriela in dosarul Gala Bute. UPDATE 21:13:A doua cerere referitoare la inceperea.

Eugen Tomac: Parlamentarii PMP vor vota impotriva urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

Presedintele PMP Eugen Tomac a precizat, duminica, pentru Mediafax, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva arestarii preventive a deputatului Elena Udrea, dar in favoarea inceperii urmaririi penale in ca.

Surse: Prima cerere in cazul Elenei Udrea, de incepere a urmaririi penale, aprobata de deputati (VIDEO)

UPDATE 20:45:Deputatii au inceput votul pentru a doua cerere pe numele deputatului, referitoare la formularea cererii de urmarire penala pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, in dosarul.

Ora 18:00 Cererea de arestare a Elenei Udrea, supusa la vot in plenul Camerei Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa dea, luni, votul pe mai multe cereri ale DNA care o privesc pe Elena Udrea si care vizeaza incuviintarea urmaririi penale si arestarea preventiva in doua dosare, Gala Bute si Microsoft. Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil, duminica, cererile de incuviintare a arestarii si solicitarile de incepere a urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea, iar rapoartele pentru aceste cereri vor fi dezbatute si votate luni in plen de deputati.

Cererile de arestare a Elenei Udrea au fost publicate in Monitorul Oficial

Cele trei cereri de arestare a Elenei Udrea, aprobate de Parlament, au fost publicate imediat dupa miezul noptii in Monitorul Oficial. Fostul ministru al Dezvoltarii poate fi arestat in dosarele Gala Bute .

UPDATE: Plenul Camerei decide, luni, daca ii ridica imunitatea Elenei Udrea. Cum voteaza PNL si PSD

Plenul Camerei Deputatilor se va intruni, luni, pentru a se pronunta asupra cererii de incepere a urmaririi penale si a arestului preventiv, in cazul Udrea .

UPDATE Comisia juridica a avizat favorabil cererile de arestare si de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea, in dosarele Gala Bute si Microsoft

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil cererile de incuviintare a arestarii si solicitarile de incepere a urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea, in cele doua dosare Gala Bute si Microsoft. Elena Udrea a participat la sedinta Comisiei, care s-a desfasurat cu usile inchise, insotita de trei avocati, informeaza Agerpres. Udrea a declarat ca i se pare normal ca parlamentarii PMP sa voteze pentru inceperea urmaririi penale in cazul sau, adaugand ca Parlamentul nu trebuie sa fie scut in fata anchetelor de acest fel.

UPDATE: A inceput votul in Parlament pentru ridicarea imunitatii Elenei Udrea. Primele cereri au fost aprobate: deputata poate fi urmarita penal si arestata

Plenul Camerei Deputatilor se va intruni, luni, pentru a se pronunta asupra cererii de incepere a urmaririi penale si a arestului preventiv, in cazul Udrea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )