Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Justitiei nu stie unde se afla Marko Attila. Avocatul deputatului sustine ca e in Ungaria

România Liberă România Liberă,
Ministrul Justitiei nu stie unde se afla Marko Attila. Avocatul deputatului sustine ca e in Ungaria

Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, a declarat, marti, ca nu stie unde se afla deputatul Marko Attila condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare si anchetat in dosarul disjuns din cel in care Alina Bica a fost trimisa in judecata. continuă pe România Liberă

Cazanciuc: Nu stiu unde e Marko Attila, nu e oportun sa se faca negocieri

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, marti, ca nu stie unde se afla deputatul Marko Attila, aratand ca nu este oportun sa se faca negocieri, atat timp cat orice stat UE este obligat sa.

Dosarul Bica. Deputatul UDMR Marko Attila, disparut din tara dupa ce DNA a primit aviz pentru arestarea lui, protejat de Budapesta

De negasit in tara dupa ce Parlamentul a incuviintat arestarea sa in dosarul Bica, deputatul UDMR Marko Attila, nepotul lui Marko Bella, a gasit adapost la Budapesta. El ar beneficia de protectia premierului ungar, Viktor Orban, sustine avocatul acestuia. Marko neaga.

Deputatul UDMR Marko Attila, inculpat in dosarul Bica, a fugit la Budapesta

Deputatul UDMR Marko Attila, inculpat in dosarul Bica, a fugit in luna decembrie la Budapesta, iar premierul ungar Viktor Orban i-a acordat protectie si azil politic, sustin mai multe surse. Avocatul.

Un deputat UDMR condamnat se ascunde de justitie. Avocat: Marko Attila e plecat in Ungaria, e protejat de Viktor Orban (VIDEO)

Un deputat condamnat in Romania este protejat de guvernul maghiar. Vorbim despre Marko Atilla, pentru care Camera Deputatilor a avizat, in luna decembrie a anului trecut, arestarea preventiva in unul dintre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )