Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mircea Badea: Prin demascarea tardiva a Elenei Udrea, justitia independenta se autodemasca

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Prin demascarea tardiva a Elenei Udrea, justitia independenta se autodemasca

Jurnalul National a gasit o alta explicatie pentru gestul pe care Elena Udrea l-a facut la sfarsitul discursului din Parlament, semn facut, dupa declaratiile acesteia unei persoane dragi. O fotografie care. continuă pe Antena3

Mircea Badea, dezvaluire bomba: Persoana careia Udrea i-a facut acel semn, i-a raspuns azi

Exersez tot felul de lucruri tari, cum ar fi dosarele lui Udrea, zicerile domnului Opris. M-am uitat la televizor si am vazut domnii astia de la Servicii Secrete, incep sa circule despre tine perceptii de-astea.

Mircea Badea, dezvaluire bomba: Persoana careia Udrea i-a facut acel semn i-a raspuns azi

Exersez tot felul de lucruri tari, cum ar fi dosarele lui Udrea, zicerile domnului Opris. M-am uitat la televizor si am vazut domnii astia de la Servicii Secrete, incep sa circule despre tine perceptii de-astea.

Mircea Badea: Dezvaluirile facute de Antena 3 in ultimii 10 ani s-au confirmat, cuvant cu cuvant

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a comentat retinerea Elenei Udrea, marti seara, de catre DNA si a amintit ca sistemul, practic, confirma absolut tot ce a spus Antena 3 in ultimii 10.

Mircea Badea: 10 ani DNA-ul nu a deranjat-o pe Udrea. Brusc, intr-o zi, a avut revelatii despre fapte penale in legatura cu trei dosare; toate vechi

Mircea Badea a subliniat, marti, la Previziunile zilei, comentand ancheta DNA asupra Elenei Udrea, ca nu putem vorbi despre justitie atunci cand niste cetateni instrumentand in cele din urma dosare corecte,.

Mircea Badea ofera o noua explicatie gestului cu degetul la nas facut de Udrea

Mircea Badea a oferit, in editia de miercuri seara a emisiunii in Gura Presei, o noua posibila explicatie a deja celebrului gest facut de Elena Udrea. O varianta de raspuns la intrebarea ce inseamna.

Mircea Badea: Este ceva ingrozitor si este ingrozitor pentru ca este ostentativ

Mircea Badea a comentat, in editia de joi a emisiunii 100 de Minute, anuntul facut de DNA potrivit caruia nu va ancheta faptele sesizate de Elena Udrea in legatura cu Florian Coldea. Este atat de pe fata.

Ion Cristoiu: Gestul controversat al Elenei Udrea e de a atrage atentia cuiva, nu e de santaj, e de misto. Dupa parerea mea, e cu droguri (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a afirmat, miercuri seara, ca gestul controversat al Elenei Udrea, prin care isi atinge nasul cu degetul, spune ca e un gest prin care vrea sa atraga atentia cuiva. Dupa parerea mea.

Referatul DNA: Ana Maria Topoliceanu ii preda mita Elenei Udrea la locuinta acesteia sau la biroul de la minister

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii Ana Maria Topoliceanu i-ar fi predat mita primita, prin intermediari, de la administratorul unei firme, Elenei Udrea, banii fiind dati la locuinta fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului sau la biroul acesteia de la MDRT. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) arata, in referatul privind propunerea de arestare preventiva a lui Tudor Breazu, in dosarul Gala Bute, obtinut de Mediafax, ca sumele primite de la administratorul SC Consmin SA, Dragos Marius Botoroaga, ajungeau in final la Elena Udrea, in diferite modalitati, fapt ce reiese din declaratiile date de Ana Maria Topoliceanu.

Topoliceanu ii preda mita Elenei Udrea la locuinta acesteia sau la biroul de la minister

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii Ana Maria Topoliceanu i-ar fi predat mita primita, prin intermediari, de la administratorul unei firme, Elenei Udrea, banii fiind dati la locuinta fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului sau la biroul acesteia de la MDRT, potrivit Mediafax.

Patimile Elenei Udrea: de la fata cuminte din Buzau la personaj in Daily Mail, ministrul care le-a daruit pantofi negri cu toc sinistratilor si model in reviste glossy

Stralucirea Elenei Udrea capata brusc o noua nuanta. Aceea a catuselor care s-au lipit iremediabil de imaginea publica a Blondei de la Cotroceni, cladita prin stridente, vestimentare sau de comportament.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )