Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dan Voiculescu asteapta verdictul final in dosarul ICA, dupa sase ani de proces

B1 B1,
Dan Voiculescu asteapta verdictul final in dosarul ICA, dupa sase ani de proces

Dan Voiculescu afla in cateva ore daca va fi sau nu condamnat definitiv in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare! Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au anuntat ca se vor. continuă pe B1

Voiculescu, inaintea termenului din dosarul ICA: Intotdeauna e bine sa speri si intr-o achitare

Dan Voiculescu a declarat marti, inainte de reluarea dezbaterilor in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), ca intotdeauna e bine sa speri si intr-o achitare, dar ca spera sa fie completul de judecata de.

Dan Voiculescu: Astept verdictul, dupa care merg acasa, fac o baie si astept sa vina cine vine (VIDEO)

Dan Voiculescu s-a prezentat, vineri, la sediul IPJ Ilfov, acolo unde a dat cu subsemnatul in dosarul de santaj, dupa care a anuntat ca va astepta verdictul in dosarul ICA de acasa. Astept la ora 12.

Maine se va pronunta verdictul in dosarul ICA

Decizia finala in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA) va fi anuntata maine de Curtea de Apel Bucuresti, Dan Voiculescu si ceilalti inculpati urmand sa afle atunci daca vor merge sau nu la inchisoare, transmit surse din presa.

CTP, dupa condamnarea lui Dan Voiculescu: Un moment istoric, al doilea dupa condamnarea lui Adrian Nastase (VIDEO)

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, vineri, la cald condamnarea primita de Dan Voiculescu in dosarul ICA - zece ani de inchisoare cu executare -, spunand ca este un moment istoric pentru justitia.

Dan Voiculescu primeste vineri verdictul in dosarul privatizarii ICA

Curtea de Apel Bucuresti va da vineri decizia definitiva in cazul omului de afaceri Dan Voiculescu si al celorlalti inculpati din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, a anuntat, joi, postul Antena 3. Avocatul omului de afaceri Dan Voiculescu, Gheorghita Mateut, si-a depus, joi, concluziile scrise in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare. Conform legii, exista un termen de 30 de zile pentru a-si fixa ziua in care aceasta pronuntare se va face in sedinta publica.

Dan Voiculescu va afla ziua sentintei in dosarul ICA

Emotii pentru Dan Voiculescu, care afla joi ziua sentintei in dosarul ICA. Curtea de Apel Bucuresti va anunta termenul la care va da verdictul in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari.

Dan Voiculescu si ceilalti sase condamnati in dosarul ICA au ajuns la Penitenciarul Rahova (VIDEO)

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), a fost adus, vineri seara, la Penitenciarul Rahova, unde, dupa indeplinirea .

Dan Voiculescu va afla vineri sentinta in dosarul ICA

Dan Voiculescu va afla vineri sentinta in dosarul ICA, au decis, joi, magistratii Curtii de Apel Bucuresti, relateazaB1 TV. La pronuntarea sentintei pot fi prezenti si inculpatii. in cazul unei.

Dan Voiculescu va afla vineri sentinta in dosarul ICA. Avocat: Am cerut repunerea cauzei pe rol

Dan Voiculescu va afla vineri sentinta in dosarul ICA, au decis, joi, magistratii Curtii de Apel Bucuresti, relateazaB1 TV. Judecatorii nu au stabilit ora la care va fi data sentinta, insa o vor da.

Verdictul in dosarul ICA - Dan Voiculescu va fi anuntat vineri de Curtea de Apel Bucuresti

Decizia finala in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare urmeaza sa fie anuntata vineri de Curtea de Apel Bucuresti, Dan Voiculescu si ceilalti inculpati urmand sa afle daca vor merge sau nu la inchisoare. Completul care a judecat dosarul va anunta verdictul in sedinta publica. Ziua pronuntarii a fost anuntata joi, dupa ce avocatii inculpatilor au depus la instanta concluziiile finale, in scris. Dan Voiculescu a fost condamnat, in prima instanta, de Tribunalul Bucuresti, la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA. El este acuzat de spalare de bani si de un prejudiciu de 60 de milioane de euro adus statului in acest caz.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )