Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dan Voiculescu: Ma bucur ca declaratiile mele au readus bunul simt in USL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Voiculescu: Ma bucur ca declaratiile mele au readus bunul simt in USL

Dan Voiculescu a scris astazi, pe blog, ca saluta repozitionarea ferma de ieri a presedintelui PNL Crin Antonescu, imediat dupa ce a sanctionat public frivolitatea unor colegi din USL care, in ultima vreme, intrasera intr-un joc al seductiei cu Traian Basescu. continuă pe Ziarul Bursa

Voiculescu: Ma bucur ca declaratiile mele nerusinate au readus bunul simt in USL.

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a scris intr-o postare pe blog ca se bucura ca declaratiile sale nerusinate de la Consiliul National al PC au readus bunul simt in USL. Vreau sa remarc si sa salut repozitionarea ferma a presedintelui PNL de ieri seara. Fermitatea este extrem de necesara si ma bucur ca declaratiile mele, chiar asa nerusinate, au readus bunul simt in USL, a scris Dan Voiculescu pe blog. Citeste si: De ce a devenit PNL .

Dan Voiculescu: Ma bucur ca declaratiile mele nerusinate au readus bunul simt in USL

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, ii raspunde liderului PNL Crin Antonescu, care ii catalogase declaratiile privind apropierea PNL de Traian Basescu drept nerusinate si mentionase ca liberalii ram.

Voiculescu ii raspunde lui Antonescu: Ma bucur ca declaratiile mele, chiar asa nerusinate, au readus bunul simt in USL

Dan Voiculescu scrie duminica, pe blog, ca saluta repozitionarea ferma a presedintelui PNL Crin Antonescu in cursul zilei de sambata, imediat dupa ce el a sanctionat public frivolitatea unor colegi din USL care, in ultima vreme, intrasera intr-un joc al seductiei cu Traian Basescu. Fermitatea este extrem de necesara. si ma bucur ca declaratiile mele, chiar asa nerusinate, au readus bunul simt in USL, afirma Voiculescu.

Voiculescu, catre Antonescu: Ma bucur ca declaratiile mele, chiar asa nerusinate, au readus bunul simt in USL

Dan Voiculescu, presedintele fondator al PC, i-a raspuns, astazi, pe blogul personal, lui Crin Antonescu: Salut repozitionarea ferma a presedintelui PNL de ieri seara.

Reactia PNL dupa declaratiile lui Dan Voiculescu: Noi nu am incercat o apropiere de Traian Basescu

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristian Pocora, a declarat, sambata, comentand afirmatiile fondatorului PC, Dan Voiculescu, ca nu PNL a incercat o apropiere de Traian Basescu si ca PC ar trebui sa-si.

Crin Antonescu, despre Dan Voiculescu: Trebuie sa fii profund nerusinat ca sa dai o declaratie profund nerusinata

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat, cu privire la declaratiile lui Dan Voiculescu, ca trebuie sa fii profund nerusinat ca sa dai o declaratie profund nerusinata, relateaza HotNews. Totodata,.

Crin Antonescu, despre declaratia lui Dan Voiculescu: Trebuie sa fii profund nerusinat ca sa dai o declaratie profund nerusinata

Liderul USL Crin Antonescu a afirmat duminica, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca Dan Voiculescu a facut o declaratie profund nerusinata, adaugand ca trebuie sa fii profund nerusinat ca sa dai o declaratie profund nerusinata. El a afirmat ca nu exista motive, iar Voiculescu nu are calitatea de a ii reprosa o apropiere de Traian Basescu. Citeste si: De ce s-a deteriorat relatia Antonescu-Voiculescu. Care sunt planurile lui Voiculescu .

Puiu Hasotti: Dan Voiculescu este ultimul roman care poate da lectii de moralitate

Dan Voiculescu este ultimul roman care poate sa dea lectii de moralitate politica. Este mesajul dur transmis de liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, dupa ce Dan Voiculescu a acuzat Partidul Liberal de o apropiere.

Hasotti (PNL): Dan Voiculescu este ultimul roman care poate sa dea lectii de moralitate ...

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat, sambata, comentand afirmatiile presedintelui fondator al PC despre PNL, ca Dan Voiculescu este ultimul roman care poate sa dea lectii de moralitate politica, transmite medifax. Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a declarat, sambata la sedinta consiliului National al particului, ca PSD se consolideaza, pentru rezultate bune in 2014, iar PNL are actiuni frivole fata de parteneri si actiuni cel putin imorale fata de .

Dan Voiculescu, atac la liberali: PNL ne-a jignit si pe noi, continua sa aiba ...

Fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a lansat un atac dur la adresa PNL, in cadrul Consiliului National al Partidului Conservator. Evenimentul are loc astazi, la Palatul Parlamentului. Conservatorii supun spre aprobare lista cu noii membri interimari ai Consiliului, precum si propunerea privind mandatarea Biroului Executiv. Totodata, vor intocmi rezolutia privind participarea la alegerile europarlamentare. In discursul tinut in deschiderea lucrarilor Consiliului, Dan Voiculescu .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )