Libnet.ro
UNICEF

01:05

Voiculescu ii raspunde lui Antonescu: Ma bucur ca declaratiile mele, chiar asa nerusinate, au readus bunul simt in USL

Hotnews Hotnews,
 Voiculescu ii raspunde lui Antonescu: Ma bucur ca declaratiile mele, chiar asa nerusinate, au readus bunul simt in USL

Dan Voiculescu scrie duminica, pe blog, ca saluta repozitionarea ferma a presedintelui PNL Crin Antonescu in cursul zilei de sambata, imediat dupa ce el a sanctionat public frivolitatea unor colegi din USL care, in ultima vreme, intrasera intr-un joc al seductiei cu Traian Basescu. Fermitatea este extrem de necesara. si ma bucur ca declaratiile mele, chiar asa nerusinate, au readus bunul simt in USL, afirma Voiculescu. continuă pe Hotnews

Voiculescu, catre Antonescu: Ma bucur ca declaratiile mele, chiar asa nerusinate, au readus bunul simt in USL

Dan Voiculescu, presedintele fondator al PC, i-a raspuns, astazi, pe blogul personal, lui Crin Antonescu: Salut repozitionarea ferma a presedintelui PNL de ieri seara.

Voiculescu: Ma bucur ca declaratiile mele nerusinate au readus bunul simt in USL.

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a scris intr-o postare pe blog ca se bucura ca declaratiile sale nerusinate de la Consiliul National al PC au readus bunul simt in USL. Vreau sa remarc si sa salut repozitionarea ferma a presedintelui PNL de ieri seara. Fermitatea este extrem de necesara si ma bucur ca declaratiile mele, chiar asa nerusinate, au readus bunul simt in USL, a scris Dan Voiculescu pe blog. Citeste si: De ce a devenit PNL .

Dan Voiculescu: Ma bucur ca declaratiile mele nerusinate au readus bunul simt in USL

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, ii raspunde liderului PNL Crin Antonescu, care ii catalogase declaratiile privind apropierea PNL de Traian Basescu drept nerusinate si mentionase ca liberalii ram.

Dan Voiculescu: Ma bucur ca declaratiile mele au readus bunul simt in USL

Dan Voiculescu a scris astazi, pe blog, ca saluta repozitionarea ferma de ieri a presedintelui PNL Crin Antonescu, imediat dupa ce a sanctionat public frivolitatea unor colegi din USL care, in ultima vreme, intrasera intr-un joc al seductiei cu Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )