Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dan Voiculescu a pierdut primul proces cu ADS: Judec[toria Sectorului 1 a respins cererea privind exploatarea unui teren apartinand Agentiei

B1 B1,
Dan Voiculescu a pierdut primul proces cu ADS: Judec[toria Sectorului 1 a respins cererea privind exploatarea unui teren apartinand Agentiei

Dan Voiculescu a pierdut primul proces cu Agentia Domeniilor Statului. Judecatoria Sectorului 1 a respins cerera formulata de Voiculescu privind exploatarea unui teren apartinand ADS. Compania Grivco, controlata. continuă pe B1

Dan Voiculescu a pierdut primul proces cu ADS: Judecatoria Sectorului 1 a respins cererea privind exploatarea unui teren apartinand Agentiei

Dan Voiculescu a pierdut primul proces cu Agentia Domeniilor Statului. Judecatoria Sectorului 1 a respins cerera formulata de Voiculescu privind exploatarea unui teren apartinand ADS. Compania Grivco, controlata.

Dan Voiculescu, demisionar din Parlament, va candida pentru un nou mandat de senator in Sectorul 4

Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, va candida pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Sectorul 4, potrivit vicepresedintelui PC Bogdan Ciuca, potrivit Mediafax. Fostul senator Dan Voiculescu a.

Dan Voiculescu va candida pentru un mandat de senator in Bucuresti. PC isi lanseaza astazi candidatii la parlamentare

Presedintele de onoare al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, va candida pentru un mandat de senator in sectorul 4 din Bucuresti. De altfel, toti liderii partidului vor candida la alegerile din 9 decembrie.

Dan Voiculescu va candida pentru un mandat de senator in Sectorul 4

Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, va candida pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Sectorul 4, potrivit vicepresedintelui PC Bogdan Ciuca, potrivit Mediafax. Acesta a declarat ca Biroul.

Dan Voiculescu candideaza pentru un mandat de senator in Sectorul 4 din Bucuresti

Presedintele de onoare al Partidului Conservator PC), Dan Voiculescu, candideaza pentru un mandat de senator in Sectorul 4 din Bucuresti, a anuntat, marti, vicepresedintele PC Bogdan Ciuca citata de Mediafax.

Dan Voiculescu VA CANDIDA pentru un mandat de senator in Bucuresti.

Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, va candida pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Sectorul 4, a anuntat, marti, vicepresedintele PC Bogdan Ciuca, potrivit Mediafax. Ciuca a precizat ca Biroul Executiv Central al PC a validat 99% dintre candidatii PC la parlamentarele din 2012. Liderul conservator a spus ca este vorba despre 21 de Coelgii pentru Senat si Camera, care revin conservatorilor in structura USL. Ciuca a spus ca la parlamentarele din decembrie 2012 vor candida cei .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )