Libnet.ro
UNICEF

00:08

Dan Voiculescu, demisionar din Parlament, va candida pentru un nou mandat de senator in Sectorul 4

B1 B1,
Dan Voiculescu, demisionar din Parlament, va candida pentru un nou mandat de senator in Sectorul 4

Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, va candida pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Sectorul 4, potrivit vicepresedintelui PC Bogdan Ciuca, potrivit Mediafax. Fostul senator Dan Voiculescu a. continuă pe B1

Deputatul Monica Iacob-Ridzi s-a inscris in PP-DD si va candida pentru un nou mandat

Deputatul Monica Iacob-Ridzi s-a inscris in PP-DD si va candida pentru un nou mandat in Camera Deputatilor in Colegiul 5 Petrosani-Petrila-Aninoasa, unde activeaza si acum, a anuntat, luni, presedintele filialei judetene Hunedoara a PPDD, Haralambie Vochitoiu, potrivit Agerpres.

Elena Udrea: Dan Voiculescu este foarte interesat de POSDRU pentru ca multe din ONG-urle lui ...

Presedintele PDL Bucuresti Elena Udrea a acuzat, luni seara, guvernul de incapacitate de a continua proiectele existente, potrivit b1. ro. Fostul ministru a acuzat Guvernul ca nu poate finaliza nici proiectele din fonduri europene, si nici macar proiectele din bugetul de stat, ea precizand ca MDRT avea cea mai buna absorptie de fonduri europene. POSDRU este un program unde este foarte interesat domnul Dan Voiculescu. Foarte multe ONG-uri ale domnului Voiculescu acceseaza fonduri europene de .

Dan Voiculescu VA CANDIDA pentru un mandat de senator in Bucuresti.

Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, va candida pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Sectorul 4, a anuntat, marti, vicepresedintele PC Bogdan Ciuca, potrivit Mediafax. Ciuca a precizat ca Biroul Executiv Central al PC a validat 99% dintre candidatii PC la parlamentarele din 2012. Liderul conservator a spus ca este vorba despre 21 de Coelgii pentru Senat si Camera, care revin conservatorilor in structura USL. Ciuca a spus ca la parlamentarele din decembrie 2012 vor candida cei .

Dan Voiculescu va candida pentru un mandat de senator in Sectorul 4

Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, va candida pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Sectorul 4, potrivit vicepresedintelui PC Bogdan Ciuca, potrivit Mediafax. Acesta a declarat ca Biroul.

Dan Voiculescu candideaza pentru un mandat de senator in Sectorul 4 din Bucuresti

Presedintele de onoare al Partidului Conservator PC), Dan Voiculescu, candideaza pentru un mandat de senator in Sectorul 4 din Bucuresti, a anuntat, marti, vicepresedintele PC Bogdan Ciuca citata de Mediafax.

Elena Udrea: Dan Voiculescu este foarte interesat de POSDRU pentru ca multe din ONG-urle lui acceseaza fonduri

Presedintele PDL Bucuresti Elena Udrea a comentat, luni, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1TV, incapacitatea actualului Guvern de a continua proiectele existente, acuzand incapacitatea celor din.

A plecat de la PDL la PPDD. Ea va candida pentru un nou mandat de deputat, acolo unde primar este sotul sau

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL si spunea ca va merge la PNL, s-a inscris luni in PPDD Hunedoara, ea urmand sa candideze din partea acestui partid la alegerile parlamentare. in.

Anca Boagiu va candida pentru un post de vicepresedinte al Partidului Popular European

Anca Boagiu va candida pentru un post de vicepresedinte al Partidului Popular European. Potrivit unor surse citate de Evenimentul Zilei, Boagiu isi va depune candidatura la alegerile care vor avea loc la Bucuresti,.

Surupaceanu a demisionat din Parlament

Mugurel Surupaceanu si-a dat astazi demisia din PSD si din Parlament.

Camera Deputatilor a luat act de demisia din Parlament a lui Surupaceanu

Camera Deputatilor a luat act, ieri, de demisia deputatului PSD Mugurel Surupaceanu din Parlament si a declarat vacant postul acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )