Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dan Voiculescu scapa de acuzatia de spalare de bani din dosarul ICA in anul 2017 (VIDEO)

B1 B1,
Dan Voiculescu scapa de acuzatia de spalare de bani din dosarul ICA in anul 2017 (VIDEO)

Judecatorii se feresc de dosarul lui Dan Voiculescu. Dupa ce Stan Mustata a fost arestat, dosarul ICA a ajuns pe masa judecatorului Florica Duta. Magistratul cere acum sa se pensioneze. Plenul CSM decide,. continuă pe B1

Dan Voiculescu scapa de acuzatia de spalare de bani din dosarul ICA in anul 2017

Judecatorii se feresc de dosarul lui Dan Voiculescu. Dupa ce Stan Mustata a fost arestat, dosarul ICA a ajuns pe masa judecatorului Florica Duta. Magistratul cere acum sa se pensioneze. Plenul CSM decide,.

Cand se prescriu faptele de care este acuzat Dan Voiculescu

Omul de afaceri Dan Voiculescu scapa de acuzatia de spalare de bani din dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare in anul 2017. Asta arata analiza facuta pentru ziarul Adevarul de un specialist in drept penal.

CSM a luat act de pensionarea lui Florica Duta, judecator in dosarul lui Dan Voiculescu

Consiliul Superior al Magistraturii a luat act, miercuri, de cererea de pensionare din magistratura a lui Florica Duta, unul dintre judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti care se ocupa si de dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este Dan Voiculescu, transmit sursele de presa.

CSM a luat act de pensionarea lui Florica Duta, judecator in dosarul lui Dan Voiculescu. Urmeaza o noua amanare a dosarului ICA

Consiliul Superior al Magistraturii a luat act, miercuri, de cererea de pensionare din magistratura a lui Florica Duta, unul dintre judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti care se ocupa si de dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este Dan Voiculescu, relateaza Agerpres.

CSM a aprobat pensionarea judecatorului lui Dan Voiculescu

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat pensionarea judecatorul lui Dan Voiculescu, Florica Duta, iar dosarul va fi repartizat aleatoriu altui complet de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti, care va relua de la zero judecarea apelului.

Valoarea terenurilor din dosarul Telepatia a crescut de peste 22 de ori din pix

Valoarea terenurilor din dosarul Telepatia a crescut de peste 22 de ori din pix. Este vorba despre expertizele facute de evaluatorul DNA in cazul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Ziarul.

CSM a avizat pensionarea judecatorului dosarului ICA in care e inculpat Dan Voiculescu

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a avizat, miercuri, pensionarea lui Florica Duta, unul dintre judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti care se ocupa si de dosarul privind privatizarea Institutului de.

Drogurile si prostitutia ingroasa bugetul? Masura luata de autoritati pentru a scoate bani din economia neagra

Pentru a spori veniturile la buget, Romania va include, din septembrie, in calculul PIB, banii din activitati ilegale, precum prostitutie, trafic de droguri si contrabanda. Este o masura pe care alte state au.

Liga a incasat prima transa de bani din drepturile TV

Liga Profesionista de Fotbal a incasat 13. 000 de euro, reprezentand prima rata din totalul de 27. 000 de euro pe care firma Intel Sky Broadcast s-a obligat sa o plateasca pentru drepturile TV aferente sezonului 2014-2015.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )