Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cand se prescriu faptele de care este acuzat Dan Voiculescu

Adevărul Adevărul,
Cand se prescriu faptele de care este acuzat Dan Voiculescu

Omul de afaceri Dan Voiculescu scapa de acuzatia de spalare de bani din dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare in anul 2017. Asta arata analiza facuta pentru ziarul Adevarul de un specialist in drept penal. continuă pe Adevărul

CSM a avizat pensionarea judecatorului dosarului ICA in care e inculpat Dan Voiculescu

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a avizat, miercuri, pensionarea lui Florica Duta, unul dintre judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti care se ocupa si de dosarul privind privatizarea Institutului de.

CSM a luat act de pensionarea lui Florica Duta, judecator in dosarul lui Dan Voiculescu

Consiliul Superior al Magistraturii a luat act, miercuri, de cererea de pensionare din magistratura a lui Florica Duta, unul dintre judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti care se ocupa si de dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este Dan Voiculescu, transmit sursele de presa.

CSM a luat act de pensionarea lui Florica Duta, judecator in dosarul lui Dan Voiculescu. Urmeaza o noua amanare a dosarului ICA

Consiliul Superior al Magistraturii a luat act, miercuri, de cererea de pensionare din magistratura a lui Florica Duta, unul dintre judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti care se ocupa si de dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care inculpat este Dan Voiculescu, relateaza Agerpres.

CSM a aprobat pensionarea judecatorului lui Dan Voiculescu

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat pensionarea judecatorul lui Dan Voiculescu, Florica Duta, iar dosarul va fi repartizat aleatoriu altui complet de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti, care va relua de la zero judecarea apelului.

Dan Voiculescu scapa de acuzatia de spalare de bani din dosarul ICA in anul 2017

Judecatorii se feresc de dosarul lui Dan Voiculescu. Dupa ce Stan Mustata a fost arestat, dosarul ICA a ajuns pe masa judecatorului Florica Duta. Magistratul cere acum sa se pensioneze. Plenul CSM decide,.

Dan Voiculescu scapa de acuzatia de spalare de bani din dosarul ICA in anul 2017 (VIDEO)

Judecatorii se feresc de dosarul lui Dan Voiculescu. Dupa ce Stan Mustata a fost arestat, dosarul ICA a ajuns pe masa judecatorului Florica Duta. Magistratul cere acum sa se pensioneze. Plenul CSM decide,.

Dosarul in care Gruia Stoica este acuzat de trafic de influenta se va judeca la Curtea de Apel Ploiesti

Dosarul in care Gruia Stoica este acuzat ca i-ar fi dat avocatului Doru Bostina trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie va fi judecat de Curtea de Apel Ploiesti, dupa ce ICCJ.

7 motive pentru care este mai bine sa fii intr-o relatie

Chiar daca esti intr-o relatie sau nu, in ambele situatii exista avantaje si dezavantaje. Depinde de fiecare cuplu sau persoana in parte si nevoile sau asteptarile pe care le ai de la viata sau de la partenerul tau.

Elevii intra de vineri in vacanta de vara. Vezi care este structura anului scolar si cat dureaza vacanta mare in tarile din Europa

Elevii intra de vineri, 20 iunie, in vacanta de vara. Potrivit structurii anului scolar, vacanta mare se intinde pana pe 14 septembrie si incheie un an scolar cu 176 de zile lucratoare pentru elevi. Exceptie fac elevii de clasa a VIII-a si a XII-a, care au terminat cursurile mai devreme pentru a sustine examenele nationale. In Romania, copiii se vor intoarce la scoala pe 15 septembrie 2014. La nivel european, aproape jumatate dintre statele europene incep oficial anul scolar pe 1 septembrie. In statele nordice, scoala incepe in a doua jumatate a lunii august, in timp ce in sudul Europei elevii isi reiau cursurile in a doua jumatate a lunii septembrie. Vezi in articol cum este structurat anul scolar in tarile europene.

Care este pretul sigurantei calculatorului personal? Mai putin de 1 dolar, arata un studiu

Pana la 43% dintre oameni ar fi dispusi sa renunte la siguranta calculatorului personal daca sunt platiti, arata Engadget. Prin intermediul Amazon Mechanical Turk patru cercetatori au urmarit comportamentul utilizatorilor care descarca si instaleaza programe contra unei sume mici de bani. Ei au observat ca pentru cativa centi, cel mult un dolar, foarte multi oameni instaleaza programe ingorand cele mai elementare reguli de securitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )