Libnet.ro
UNICEF

06:15

Dan Voiculescu: Traian Basescu a avut mereu un comportament de sluga

Antena3 Antena3,
Dan Voiculescu: Traian Basescu a avut mereu un comportament de sluga

Recunosc in mod public ca Traian Basescu a avut mereu comportament de sluga fata de mine in toti acesti ani. Cateva exemple:1. Basescu ma ruga sa apara la Antene cand a candidat la Primaria Municipiului Bucurestiului. continuă pe Antena3

Dan Voiculescu: Klaus Iohannis nu a fost niciodata la Grivco. Traian Basescu a avut comportament de sluga fata de mine in toti acesti ani

Omul de afaceri Dan Voiculescu, patronul trustului Intact, spune ca fostul presedinte Traian Basescu a avut un comportament de sluga fata de el si nu actualul presedinte Klaus Iohannis, care, potrivit lui Voiculescu, nu a fost niciodata la Grivco.

Basescu: Klaus Iohannis s-a comportat ca o sluga fata de Dan Voiculescu

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat intr-o emisiune la RomaniaTV ca presedintele Klaus Iohannis s-a comportat ca o sluga fata de Dan Voiculescu. Traian Basescu a punctat ca ruptura cu fondatorul trustului Intact s-a intamplat dupa ce Voiculescu a vazut ca nu poate manipula Justitia. A primit un dos de palma peste gurita, a dezvaluit in stilul caracteristic fostul sef al statului.

Cozmin Gusa: Iohannis a avut o atitudine anti-Justitie. S-a asezat de partea lui Dan Voiculescu

Consultantul politic, Cozmin Gusa, a declarat, joi, in cadrul unei interventii telefonice, la Realitatea TV, ca presedintele Klaus Iohannis a avut o atitudine anti-justitie si s-a asezat de partea lui Dan Voiculescu in momentul in care a luat apararea trustului Intact.

Traian Basescu: Miza declaratiilor lui Iohannis in legatura cu trustul Intact a fost sa nu fie tocat de Antene

Miza declaratiilor presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu trustul Intact a fost sa nu fie tocat de Antene, iar una dintre componentele importante pe acest subiect o reprezinta consilierul sefului statului, Dan Mihalache, a sustinut, duminica seara, fostul presedinte Traian Basescu, intr-o emisiune la Romania TV, relateaza Agerpres.

Si basistii spun ca Telepatia pute. Mungiu Pippidi: doar folosind un penal l-am condamnat Dan Voiculescu

Un basist a spus ca doar folosind un penal a fost condamnat Dan Voiculescu. Este vorba despre Alina Mungiu Pippidi, a carei declaratie a fost prezentata si comentata sambata, la emisiunea QA, de la Antena.

Judecatoarea Camelia Bogdan cere CSM sa-i apere reputatia profesionala. Domnul Mihai Gadea are o datorie de 785.000 lei la Dan Voiculescu

Judecatoarea Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti, presedintele completului care a decis condamnarea lui Dan Voiculescu in dosarul Privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, cere Consiliului Superior al Magistraturii CSM) sa-i apere reputatia profesionala dupa ce activitatea ei a fost subiectul unor dezbateri in mai multe emisiuni ale postului Antena 3. Magistratul sustine ca a fost linsat mediatic.

Traian Basescu: MP trebuie sa aduca un suflu nou la administratia locala

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a afirmat sambata, la Baia Mare, ca principalii adversari ai MP sunt Partidul Social Democrat si Partidul National Liberal, el subliniind ca formatiunea pe care o conduce trebuie sa aduca un suflu nou in administratia locala, informeaza Agerpres.

Traian Basescu, la Cluj: Nu poti sa il pui pe profesorul doctor Oprea langa profesorul doctor Andrei Plesu

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a ironizat, sambata, la Cluj-Napoca, sistemul dupa care se acorda doctoratele in Romania si a criticat numeroasele modificari aduse ulterior de puterea USL la Legea Educatiei, pentru care Guvernul Boc si-a asumat raspunderea in 2010.

Traian Basescu (MP): Emil Boc va fi un contracandidat fair-play in relatia cu noi

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, este convins ca, la Cluj-Napoca, spre deosebire de alte orase ale tarii, va avea loc o lupta electorala fair-play, avand in vedere ca Emil Boc, candidatul PNL pentru un nou mandat de primar al municipiului, este un om cinstit.

Traian Basescu, la Cluj: Declaratia lui Iohannis pe tema Antenelor, facuta in ziua cea mai neagra pentru statul de drept

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat sambata, la Cluj, ca ziua de miercuri, 19 februarie, a fost cea mai neagra zi pentru statul de drept, facand referire si la declaratia presedintelui Klaus Iohannis referitoare la scandalul ANAF-Antena 3.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.237 seconds )