Libnet.ro
UNICEF

08:00

Danezii de la JYSK deschid al 16-lea magazin din Romania in centrul comercial Shopping City Sibiu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Danezii de la JYSK deschid al 16-lea magazin din Romania in centrul comercial Shopping City Sibiu

Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare JYSK deschide la jumatatea lunii octombrie al 16-lea magazin din Romania, in parcul Shopping City Sibiu, detinut de fondul britanic de investitii Argo Real Estate Opportunities Fund ARGO), care va. continuă pe Wall-Street Ro

La despartirea de un intelept: Shlomo Leibovici-Lais si evreii din Romania

S-a stins din viata Shlomo Leibovici-Lais 1927-2014). A fost o personalitate remarcabila a evreilor de origine romana din Israel, presedinte al Asociatiei ACMEOR Asociatia Culturala Mondiala a Evreilor Originari din Romania), aflat in permanenta in contact cu realitatile culturale si politice din tara de origine. In Israel a fost o persoana influenta si respectata care si-a spus mereu opinia in mod transant. A trait din plin istoria postbelica si a fost in egala masura pasionat de istorie.

Caru' cu vedete: Splendori in valuri! Vedetele si-au facut de cap in apa marii; Lor le place si cu fosta, si cu actuala! Barbati celebri implicati in triunghiuri conjugale; Totul despre blonda din Romania care i-a luat mintile lui Messi!

Proces cu VIP-urile. O femeie sustine ca este mama biologica a fetitei lui Beyonce. O femeie pe nume Tina Seals a depus la o instanta din Manhattan documentele care, potrivit acesteia, ar dovedi acest lucru. Fotografia asta va face istorie! Maria Ciobanu o hraneste pe mama lui Dolanescu pe patul de moarte! Daca le cunosti povestea, ti se va rupe sufletul in doua! E incredibil cum arata batrana ajunsa la varsta de 102 ani!.

Turneu electoral fulger al lui Victor Ponta prin manastirile din Romania

Premierul Victor Ponta a profitat de evenimentele religioase de la finalul acestei saptamani pentru un tur de forta electoral la mai multe manastiri si biserici din tara. Vineri, liderul PSD a fost prezent la slujbele de la Mananastirea Putna si din orasul Cacica, in judetul Suceava, apoi a mers in aceeasi zi la pelerinajul de la Nicula, din judetul Cluj. Sambata, Victor Ponta a participat la manifestarile organizate la Biserica Sf. Gheorghe cel Nou din Bucuresti cu ocazia comemorarii a 300 de ani de la moartea martirica a domnitorului Constantin Brancoveanu si a fiilor sai.

Ele sunt cele mai in voga vedete TV din Romania pe internet

Facebrands a realizat topul celor mai in voga vedete din Romania, bazat pe numarul de fani de pe Facebook si pe numarul de cautari realizate dupa numele lor pe Google, in perioada ianuarie-iulie 2014. Iata cine figureaza in clasament.

VIDEO Valul de caldura din ultima vreme a ajutat la transformarea unui sat din Romania intr-un loc exotic. Ce au cultivat oamenii

Valul de caldura care a cuprins toata tara este perfect pentru bananii cultivati la noi. Intr-o comuna din Timis, acesti pomi exotici strajuiesc o ulita.

O treime din autovehiculele din Romania au probleme cu sistemul de franare

O treime din autovehiculele din Romania au probleme cu sistemul de franare pentru ca nu acorda atentie lichidului de frana, ceea ce ii duce la o rata de 17% a expunerii neintentionate la accidente, reiese dintr-un studiu Mobil Car Care in randul.

Scaderea exporturilor UE diminueaza productia din Romania

Dupa ce ne-a anuntat ca am intrat in recesiune, Eurostat ne mai da o veste proasta. Nici UE nu se simte prea bine, deficitul balantei comerciale a blocului comunitar fiind in crestere. Cum va fi afectata Romania? .

Revolutie pe pagina de Facebook a Andreei Marin pe seama sistemului medical din Romania

Andreea Marin a starnit discutii aprinse pe pagina ei de Facebook dupa ce a postat imagini de la noua clinica Acibadem din Turcia. Multi dintre fanii sai sustin ca, din pricina salariilor mici, nu vor putea ajunge niciodata acolo. Vedeta a avut insa raspunsul lamuritor la toate cele dezbatute.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )