Libnet.ro
UNICEF

11:01

Dani Otil a iesit cu masina in decor la Campionatul National de Viteza in Coasta de la Ranca (VIDEO)

B1 B1,
Dani Otil a iesit cu masina in decor la Campionatul National de Viteza in Coasta de la Ranca (VIDEO)

Dani Otil a iesit cu masina in decor la Campionatul National de Viteza in Coasta de la Ranca. Din fericire, prezentatorul nu a patit nimic. Concursul se desfasoara pe cea mai inalta s. continuă pe B1

Dani Otil a iesit cu masina in decor la Campionatul National de Viteza in Coasta de la Ranca

Vedeta de televiziune de la Antena 1, Dani Otil, concurent la Campionatul National de Viteza in Coasta de la Ranca, a fost implicat intr-un accident.

VIDEO Raliu pe cel mai inalt drum din tara. Dani Otil se va numara printre concurentii de la Campionatul National de Viteza in Coasta de la Ranca

Dani Otil, prezentator al emisiunii Neatza cu Razvan si Dani, va participa la Campionatul National de Viteza in Coasta, Cupa Gorjului Vino Acasa la Brancusi, competitie care se va desfasura in perioada 9-10 iulie 2016, la Ranca. Dani Otil va concura cu o masina Renault Clio, care a fost modificata pentru cursele de acest gen.

VIDEO Accident spectaculos la Campionatul National de Viteza in Coasta de la Ranca. Spectatorii au fost la un pas sa fie loviti de o masina de curse

Un accident spectaculos s-a petrectut, ieri, la Campionatul National de Viteza in Coasta de la Ranca, concurs care se desfasoara pe cea mai inalta sosea din tara, Transalpina.

Mesajul lui Dani Otil, dupa accidentul suferit la raliu

Dani Otil a concurat sambata la Campionatul National de Viteza in Coasta de la Ranca. Vedeta Antena 1 a avut parte insa de un incident. Masina de curse Renault pilotata de Dani a.

Scene de groaza la Campionatul National de viteza: Zeci de spectatori, aproape de moarte (VIDEO)

Scene teribile la Campionatul National de Viteza in Coasta de la Ranca, unde o masina a fost foarte aproape de a lovi mai multi spectatori aflati pe margine, potrivit adevarul. ro. Un pilot din.

Dani Otil, despre cea mai grea decizie a vietii sale: A fost un pariu cu mine si cu viata

Este unul dintre cei mai indragiti prezentatori, dar Dani Otil recunoaste ca nu mereu i-a fost usor. Vedeta Antenei 1 si-a amintit de cea mai grea decizie pe care a avut-o de luat in viata.

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )