Libnet.ro
UNICEF

08:00

Daniel Constantin: Guvernul a alocat deja 500 de milioane de euro pentru cadastrul rural

Antena3 Antena3,
Daniel Constantin: Guvernul a alocat deja 500 de milioane de euro pentru cadastrul rural

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, i-a raspuns joi presedintelui Traian Basescu, atat in privinta cadastrului cat si a irigatiilor. Guvernul a alocat deja 500 de milioane de euro pentru cadastrul rural. continuă pe Antena3

Daniel Constantin: Agricultura a contractat toate fondurile europene pe dezvoltare rurala

Romania, prin Ministerul Agriculturii, a contractat toate fondurile europene destinate agriculturii in ceea ce prive and ste componenta de dezvoltare rurala, valoarea acestora cifrandu-se la 10,2 miliarde de euro, a declarat duminica ministrul de resort, Daniel Constantin, prezent la un miting electoral in ora and sul Calan, citat de sursele de presa.

Daniel Constantin: Agricultorii afectati de grindina vor fi ajutati printr-o schema de minimis

Agricultorii care au inregistrat pagube din cauza caderilor de grindina vor fi ajutati printr-o schema de minimis similara celei aplicate in 2012, insa trebuie sa fie finalizata o evaluare exacta a pagubelor, a declarat, astazi, vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Mugur Frunzetii investeste 0,5 milioane euro intr-un start-up de optimizare online

Antreprenorul Mugur Frunzetti a investit 500. 000 euro in Retargeting. ro, un start-up de optimizare a conversiilor online, fondat de Rares Banescu, potrivit informatiilor primite astazi de redactie.

Mugur Frunzetti investeste 0,5 milioane euro intr-un start-up de optimizare online

Antreprenorul Mugur Frunzetti a investit 500. 000 euro in Retargeting. ro, un start-up de optimizare a conversiilor online, fondat de Rares Banescu, potrivit informatiilor primite astazi de redactie.

Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania au totalizat in primele 3 luni 570 milioane euro

In perioada ianuarie - martie 2014 contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 261 milioane euro, comparativ cu un excedent de 6 milioane euro in aceeasi perioada din anul 2013, deficit datorat balantei veniturilor aceasta inregistrand un deficit de 717 milioane euro), a transmis joi Banca Centrala. Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania date estimate) au totalizat 570 milioane euro in crestere cu 30,1% fata de perioada ianuarie-martie 2013), din care participatiile la capital inclusiv profitul reinvestit) au insumat 514 milioane euro, iar creditele intragrup 56 milioane euro.

Profitul net al Garanti Romania a crescut cu 7,4%, la 10,6 milioane euro

Garanti Romania a inregistrat un profit net consolidat de 10,6 milioane euro in primul trimestru, in crestere cu 7,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, si venituri nete consolidate de 34,2 milioane euro, a anuntat grupul.

Deficitul comercial a crescut cu aproape 40 milioane euro

Deficitul comercial FOB-CIF in trimestrul I 2014 a fost de 5024,6 milioane lei 1117,9 milioane euro), mai mare cu 298,5 milioane lei 40,5 milioane euro) decat cel inregistrat in trimestrul I 2013, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica astazi.

Deficit de 261 milioane euro in primul trimestru

Contul curent al balantei de plati a inregistrat, in primul trimestru al acestui an, un deficit de 261 milioane euro, fata excedentul inregistrat in acelasi trimestru al anului 2013, potrivit datelor BNR.

Rompetrol Rafinare a inregistrat un rezultat net in crestere, de 19,5 milioane euro

Rompetrol Rafinare simbol RRC) a incheiat primul trimestru din anul acesta cu un rezultat net de 26. 765 de dolari 19,5 milioane euro), in crestere de la 25. 244 dolari, potrivit unui raport remis astazi BVB.

Bosch a investit 70 milioane euro intr-o fabrica de componente auto

Bosch a inaugurat vineri in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania, investitie de peste 70 milioane euro, care va avea 750 de angajati la sfarsitul acestui an.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )