Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mugur Frunzetii investeste 0,5 milioane euro intr-un start-up de optimizare online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mugur Frunzetii investeste 0,5 milioane euro intr-un start-up de optimizare online

Antreprenorul Mugur Frunzetti a investit 500. 000 euro in Retargeting. ro, un start-up de optimizare a conversiilor online, fondat de Rares Banescu, potrivit informatiilor primite astazi de redactie. continuă pe Ziarul Bursa

Mugur Frunzetti investeste 0,5 milioane euro intr-un start-up de optimizare online

Antreprenorul Mugur Frunzetti a investit 500. 000 euro in Retargeting. ro, un start-up de optimizare a conversiilor online, fondat de Rares Banescu, potrivit informatiilor primite astazi de redactie.

Bosch a investit 70 milioane euro intr-o fabrica de componente auto

Bosch a inaugurat vineri in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania, investitie de peste 70 milioane euro, care va avea 750 de angajati la sfarsitul acestui an.

Elmas Brasov a investit 2,5 milioane de euro intr-un Centru regional John Deere Forestry

Compania brasoveana Elmas, lider in productia de instalatii de ridicat, a inaugurat saptamana trecuta o investitie de aproximativ 2,5 milioane de euro intr-un Centru regional de Service si Vanzari utilaje forestiere John Deere Forestry in localitatea Sanpaul din judetul Mures.

Deficitul comercial a crescut cu aproape 40 milioane euro

Deficitul comercial FOB-CIF in trimestrul I 2014 a fost de 5024,6 milioane lei 1117,9 milioane euro), mai mare cu 298,5 milioane lei 40,5 milioane euro) decat cel inregistrat in trimestrul I 2013, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica astazi.

Profitul net al Garanti Romania a crescut cu 7,4%, la 10,6 milioane euro

Garanti Romania a inregistrat un profit net consolidat de 10,6 milioane euro in primul trimestru, in crestere cu 7,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, si venituri nete consolidate de 34,2 milioane euro, a anuntat grupul.

Rompetrol Rafinare a inregistrat un rezultat net in crestere, de 19,5 milioane euro

Rompetrol Rafinare simbol RRC) a incheiat primul trimestru din anul acesta cu un rezultat net de 26. 765 de dolari 19,5 milioane euro), in crestere de la 25. 244 dolari, potrivit unui raport remis astazi BVB.

Anchor Grup investeste 10 milioane euro in modernizarea Plaza Romania

Anchor Grup, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari de pe piata romaneasca, investeste 10 milioane de euro in renovarea Plaza Romania, ca parte a unei strategii prin care urmareste modernizarea si repozitionarea centrului comercial pe piata mall-urilor de proximitate.

Mugur Frunzetti, fondatorul Floria.ro, a investit 0,5 mil. euro intr-un start-up de optimizare online

Mugur Frunzetti, fondatorul florariei online Floria. ro, a investit 500. 000 euro in Retargeting , un start-up romanesc de optimizare online, urmand ca la inceputul anului sa deschida un birou in California si sa atraga pana intr-o suta de clienti.

Mugur Frunzetti, fondatorul Floria.ro, a investit 0,5 mil. euro intr-un start-up de optimizare online

Mugur Frunzetti, fondatorul florariei online Floria. ro, a investit 500. 000 euro in Retargeting, un start-up romanesc de optimizare online.

Investitie de 120 milioane euro din fonduri europene pentru decontaminarile Petrom

Romania va investi, in urmatorii doi ani, aproape 120 milioane de euro, din fonduri europene, pentru indeplinirea obligatiilor de reabilitare a siturilor contaminate, asumate prin Legea privind privatizarea Petrom, se arata intr-un proiect de HG lansat in dezbatere pe site-ul Ministerului Mediului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )