Libnet.ro
UNICEF

22:00

Daniel Cristian Stan (PSD), noul primar al municipiului Targoviste

B1 B1,
 Daniel Cristian Stan (PSD), noul primar al municipiului Targoviste

Candidatul PSD Daniel Cristian Stan a castigat alegerile pentru Primaria Targoviste. Multumesc targovistenilor pentru incredere! a scris acesta pe Facebook. PSD a castigat, de. continuă pe B1

Adrian Mocioniu (PSD), noul primar al Sloboziei

Social-democratul Adrian Mocioniu este noul primar al Sloboziei. Potrivit presei locale,candidatul PNL la functia de primar al Sloboziei, Ioan Martin, a pierdut in fata candidatului PSD, Adrian.

Constantin Toma (PSD), noul primar al Buzaului

Omul de afaceri Constantin Toma PSD) a castigat alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Buzau. Cel putin asa spun social-democratii. Conformnumaratorii paralele a partidului, care.

VIDEO Alegeri locale 2016 Hunedoara. Surpriza uriasa in Hunedoara. Cine este noul primar al municipiului

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Dan Boboutanu PSD) a fost ales primar al municipiului Hunedoara, potrivit informatiilor neoficiale oferite in urma numaratorii paralele a voturilor, la PSD si PNL. Dan Boboutanu l-a invins la un scor strans pe actualul primar al Hunedoarei, Viorel Arion.

Alegeri locale 2016 Constantin Toma (PSD) ar fi noul primar al Buzaului, potrivit numaratoarei paralele a PSD

Omul de afaceri Constantin Toma PSD) a castigat alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Buzau, potrivit numaratorii paralele desfasurata de social-democrati, care au primit rezultatele din aproximativ 80% din sectiile de votare din oras, informeaza Agerpres.

PSD castiga la Buzau: Constantin Toma, noul primar al municipiului

Conform rezultatelor partiale, Constantin Toma, candidatul PSD, si-a adjudecat fotoliul de primar al Buzaului cu peste 40 de procente. Noul primar le-a multumit pe Facebook buzoienilor, dar si colegilor.

Candidatul liberal Dragos Chitic, noul primar al municipiului Piatra Neamt

Candidatul liberal Dragos Chitic este noul primar al municipiului Piatra Neamt, conform centralizarii paralele a organizatiei judetene PNL. Multumesc pietrenilor pentru faptul ca mi-au acordat un vot de.

Cristian Stan si-a anuntat victoria pe Facebook

Candidatul PSD pentru Primaria Targoviste, Cristian Stan, si-a anuntat victoria pe Facebook, dupa numaratoarea voturilor din fiecare sectie.

Candidatul PSD Dan Boboutanu, noul primar al municipiului Hunedoara

Candidatul PSD Dan Boboutanu estenoul primar al municipiului Hunedoara. A castigat la o diferenta de aproximativ 400 de voturi fata de contracandidatul sau, Viorel Arion, potrivit numaratorii.

REZULTATE ALEGERI CARAS-SEVERIN. Ioan Popa va fi noul primar al municipiului Resita

Candidatul PNL la Primaria Resita, Ioan Popa, se afla dupa alegerile de duminica pe prima pozitie, cu 7. 776 de voturi, in timp ce candidatul PSD Ioan Crina a primit 7.

Adrian Dobre, noul primar al orasului Ploiesti

Liberalul Adrian Dobre este noul primar al Ploiestiului, conform unor surse myploiesti. ro. El l-a invins pe Cristian Ganea, candidatul PSD si primar interimar in exercitiu. Adrian Dobre are 40 de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )