Libnet.ro
UNICEF

22:00

REZULTATE ALEGERI CARAS-SEVERIN. Ioan Popa va fi noul primar al municipiului Resita

Antena3 Antena3,
REZULTATE ALEGERI CARAS-SEVERIN. Ioan Popa va fi noul primar al municipiului Resita

Candidatul PNL la Primaria Resita, Ioan Popa, se afla dupa alegerile de duminica pe prima pozitie, cu 7. 776 de voturi, in timp ce candidatul PSD Ioan Crina a primit 7. continuă pe Antena3

Alegeri locale 2016. Marian Dragomir, noul primar al Brailei: Mai putine vorbe si mai multe fapte!

Marian Dragomir, noul primar al Brailei, cel care a castigat alegerile locale 2016, a declarat ca, in mandatul sau, va vorbi mai putin si va face mai mult, astfel incat sa le confirme celor care i-au acordat incredere ca nu si-au irosit votul.

Alegeri locale 2016. Catalin Flutur este noul primar al Botosaniului. Acesta a castigat detasat fata de principalul contracandidat

In urma scrutinului de ieri si a numaratorii voturilor, liberalul Catalin Flutur este noul primar al municipiului Botosani. Acesta ar fi al treilea mandat al lui Flutur ca primar al Botosaniului.

Cine este noul primar al Capitalei - rezultatele sondajelor de opinie

Gabriela Firea a reusit sa obtina cele mai multe din voturile bucurestenilor. Consultati tabelul pentru a vedea rezultatele sondajelor de opinie: .

REZULTATE ALEGERI SIBIU. Niculaie Dancu a fost reales primar. A fost singurul din judet fara contracandidat

Primarul comunei Pauca, liberalul Niculaie Dancu, este singurul edil sef din judetul Sibiu care nu a avut contracandidat la aceste alegeri locale, a precizat luni, pentru Agerpres, Andrei.

ALEGERI LOCALE 2016. Rezultatele FINALE in RESITA. Liberalul Ioan Popa va fi noul primar al municipiului

Afla REZULTATELE PARTIALE ale alegerilor locale de la tine din oras. Vezi cine a castigat Primaria si Consiliu.

REZULTATE ALEGERI PIATRA NEAMT. Dragos Chitic este noul primar

Liberalul Dragos Chitic, noul primar al municipiului Piatra Neamt conform centralizarii paralele a organizatiei judetene PNL, a declarat, pentru AGERPRES, ca are convingerea ca, la.

Rezultate alegeri locale 2016. Surpriza de proportii intr-o comuna din Timis. Un profesor dat afara din invatamant pentru fraudarea BAC-ului a fost ales primar

Numaratoarea voturilor de la alegerile locale din Timis aduce o prima surpriza. Primarul PSD din comuna Traian Vuia, Iosif Barboni, candidat pentru al saselea mandat a fost invins de candidatul ALDE, Vasile Petruescu. Noul primar al comunei Traian Vuia este un fost profesor, dat afara din invatamant dupa fraudarea BAC-ului de la Faget.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Caras-Severin

Si la alegeri locale 2016, lupta pentru Consiliul Judetean Caras-Severin se da intre Partidul Social Democrat PSD) si Partidul National Liberal PNL).

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA DROBETA TURNU-SEVERIN. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA DROBETA TURNU-SEVERIN. Cine castiga PRIMARIA DROBETA TURNU-SEVERIN

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, a transmis o scrisoare catre locuitorii orasului prin care le recomanda sa voteze candidatul PSD.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GIURGIU. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GIURGIU. Cine castiga PRIMARIA GIURGIU

Cei zece candidati la fotoliul de primar al municipiului Giurgiu in alegerile locale din 5 iunie au raspuns pentru AGERPRES la cateva dintre intrebarile care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2729 seconds )