Libnet.ro
UNICEF

00:08

REZULTATE ALEGERI SIBIU. Niculaie Dancu a fost reales primar. A fost singurul din judet fara contracandidat

Antena3 Antena3,
REZULTATE ALEGERI SIBIU. Niculaie Dancu a fost reales primar. A fost singurul din judet fara contracandidat

Primarul comunei Pauca, liberalul Niculaie Dancu, este singurul edil sef din judetul Sibiu care nu a avut contracandidat la aceste alegeri locale, a precizat luni, pentru Agerpres, Andrei. continuă pe Antena3

Rezultate alegeri Sibiu. Vezi lista cu primarii din toate localitatile

Dupa primele date rezulta ca liberalii au castigat primariile dinJina,Avrig,Rasinari,Cristian, Sadu siPoiana Sibiului. O surpriza este castigarea Avrigului de.

REZULTATE ALEGERI CARAS-SEVERIN. Ioan Popa va fi noul primar al municipiului Resita

Candidatul PNL la Primaria Resita, Ioan Popa, se afla dupa alegerile de duminica pe prima pozitie, cu 7. 776 de voturi, in timp ce candidatul PSD Ioan Crina a primit 7.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SIBIU. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SIBIU. Cine a castigat primaria lui Iohannis

Sibienii isi pot gasi mai usor sectia de votare de care apartin cu ajutorul unei aplicatii gratuite puse la dispozitie de primarie, care poate fi accesata pe site-ul.

REZULTATE ALEGERI PIATRA NEAMT. Dragos Chitic este noul primar

Liberalul Dragos Chitic, noul primar al municipiului Piatra Neamt conform centralizarii paralele a organizatiei judetene PNL, a declarat, pentru AGERPRES, ca are convingerea ca, la.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GIURGIU. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA GIURGIU. Cine castiga PRIMARIA GIURGIU

Cei zece candidati la fotoliul de primar al municipiului Giurgiu in alegerile locale din 5 iunie au raspuns pentru AGERPRES la cateva dintre intrebarile care.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA MIERCUREA CIUC. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA MIERCUREA CIUC

Trei dintre cei sase candidati care s-au inscris in cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Miercurea Ciuc - Emil Buse PSD), Toke Ervin PPMT) si.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SATU MARE. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SATU MARE. Cine castiga PRIMARIA SATU MARE

Sase dintre candidatii pentru functia de primar al municipiului Satu Mare au raspuns intrebarilor AGERPRES cu privire la problemele orasului si intentiile de.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA ZALAU. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA ZALAU

Candidatii la functia de primar al municipiului Zalau au raspuns intrebarilor AGERPRES referitor la solutionarea a trei probleme principale ale orasului.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SUCEAVA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SUCEAVA

Candidatii PMP si PNL la fotoliul de primar al municipiului Suceava in alegerile locale din 5 iunie au raspuns la intrebarile privind pentru rezolvarea problemelor.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA PLOIESTI. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PLOIESTI

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PLOIESTI Candidatul ALDE pentru functia de primar al Ploiestiului, deputatul Gratiela Gavrilescu, a declarat ca a votat pentru un oras curat si civilizat, indemnandu-i pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )