Libnet.ro
UNICEF

12:30

Daniel Horodniceanu, avizat de CSM pentru functia de procuror-sef al DIICOT

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Daniel Horodniceanu, avizat de CSM pentru functia de procuror-sef al DIICOT

Daniel Horodniceanu a primit, astazi, avizul favorabil de la Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru ocuparea functiei de procuror sef al DIICOT, acesta primind cinci voturi pentru si doua impotriva. continuă pe Wall-Street Ro

Daniel Horodniceanu, avizat pozitiv de CSM pentru sefia DIICOT. Procurorul iesean, acuzat de autoplagiat si ca s-ar fi intalnit cu primarul Nichita

Procurorul Daniel Constantin Horodniceanu a fost avizat pozitiv cu majoritate de voturi de Sectia pentru procurori a CSM, dupa audierea de luni.

Daniel Horodniceanu: Trebuie imbunatatita imaginea DIICOT si readusa increderea in procurori

Daniel Horodniceanu, propus pentru functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organziata si Terorism, a spus, in interviul sustinut la CSM ca trebuie imbunatatita imaginea DIICOT si readusa increderea in.

UPDATE. Daniel Horodniceanu a ajuns la CSM, pentru a sustine interviul pentru sefia DIICOT

10- Daniel Horodniceanu a ajuns la CSM, in urma cu putin timp, pentru a sustine interviul pentru sefia DIICOT. Actualul sef al DIICOT Iasi a intrat insi prin spatele cladirii, pentru a nu da.

Constantin Horodniceanu, propus pentru functia de sef al DIICOT, sustine luni interviul la CSM

Daniel Constantin Horodniceanu, propus de ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, pentru functia de procuror sef al DIICOT, va sustine luni interviul in cadrul Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Daniel Constantin Horodniceanu, dupa avizul favorabil primit de la CSM pentru sefia DIICOT: Nu m-am intalnit niciodata cu Gheorghe Nichita (VIDEO)

Daniel Constantin Horodniceanu a sustinut, luni, de la ora 10, interviul pentru functia de procuror sef al DIICOT. Horodniceanu a fost propus ca sef al DIICOT de ministrul Justitiei Robert Cazanciuc. Daniel Constan.

Procurorul Daniel Horodniceanu sustine luni interviul pentru sefia DIICOT

Procurorul Daniel Horodniceanu va sustine, luni, la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), interviul pentru functia de procuror sef al DIICOT, in care a fost propus de ministrul Justitiei Robert Cazanciuc.

Daniel Horodniceanu sustine luni interviul pentru sefia DIICOT

Daniel Constantin Horodniceanu va sustine luni de la ora 10 interviul pentru functia de procuror sef al DIICOT, informeaza B1 TV. Primele 30 de minute vor fi alocate proiectului de management pe care acesta l-a.

Seful DIICOT Iasi, propus ca procuror-sef al DIICOT. Daniel Horodniceanu sustine azi un interviu in fata CSM

Seful DIICOT Iasi, Daniel Constantin Horodniceanu, propus pentru postul de procuror-sef al DIICOT, sustine astazi un interviu in fata Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Horodniceanu a fost propus de.

UPDATE. CSM a dat aviz POZITIV pentru Daniel Horodniceanu. Avizul este consultativ

31 -Ministrul Cazanciuc isi asuma in totalitate propunerea ca Daniel Horodniceanu sa fie sef al DIICOTUPDATE 12:10 -Consiliul Superior al Magistraturii a avizat pozitiv candidatura lui Daniel.

Procurorul propus pentru sefia DIICOT, Daniel Horodniceanu, sustine luni interviul la CSM

Procurorul Daniel Horodniceanu, propus de ministrul Justitiei Robert Cazanciuc pentru sefia DIICOT, va sustine, luni, interviul, la Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )