Libnet.ro
UNICEF

10:30

UPDATE. CSM a dat aviz POZITIV pentru Daniel Horodniceanu. Avizul este consultativ

Antena3 Antena3,
UPDATE. CSM a dat aviz POZITIV pentru Daniel Horodniceanu. Avizul este consultativ

31 -Ministrul Cazanciuc isi asuma in totalitate propunerea ca Daniel Horodniceanu sa fie sef al DIICOTUPDATE 12:10 -Consiliul Superior al Magistraturii a avizat pozitiv candidatura lui Daniel. continuă pe Antena3

CSM: Aviz pozitiv pentru Horodniceanu la sefia DIICOT

ACTUALIZARE 12:07 Daniel Constantin Horodniceanu, propus de ministrul Justitiei pentru functia de procuror sef al DIICOT, a obtinut avizul pozitiv de la Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

UPDATE. Daniel Horodniceanu a ajuns la CSM, pentru a sustine interviul pentru sefia DIICOT

10- Daniel Horodniceanu a ajuns la CSM, in urma cu putin timp, pentru a sustine interviul pentru sefia DIICOT. Actualul sef al DIICOT Iasi a intrat insi prin spatele cladirii, pentru a nu da.

Procurorul propus pentru sefia DIICOT, Daniel Horodniceanu, sustine luni interviul la CSM

Procurorul Daniel Horodniceanu, propus de ministrul Justitiei Robert Cazanciuc pentru sefia DIICOT, va sustine, luni, interviul, la Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

Daniel Horodniceanu, avizat de CSM pentru functia de procuror-sef al DIICOT

Daniel Horodniceanu a primit, astazi, avizul favorabil de la Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru ocuparea functiei de procuror sef al DIICOT, acesta primind cinci voturi pentru si doua impotriva.

Procurorul Daniel Horodniceanu sustine luni interviul pentru sefia DIICOT

Procurorul Daniel Horodniceanu va sustine, luni, la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), interviul pentru functia de procuror sef al DIICOT, in care a fost propus de ministrul Justitiei Robert Cazanciuc.

Daniel Horodniceanu: Trebuie imbunatatita imaginea DIICOT si readusa increderea in procurori

Daniel Horodniceanu, propus pentru functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organziata si Terorism, a spus, in interviul sustinut la CSM ca trebuie imbunatatita imaginea DIICOT si readusa increderea in.

Ministrul Cazanciuc isi asuma in totalitate propunerea ca Daniel Horodniceanu sa fie sef al DIICOT

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, isi asuma in totalitate propunerea ca Daniel Horodniceanu sa fie sef al DIICOT, spunand ca nu are niciun fel de informatii care sa-l faca sa creada ca acesta nu ar fi.

Viitorul sef DIICOT, Daniel Horodniceanu, ii supraveghea pe Cordunenii cu care lucra primarul-spion Gheorghe Nichita

Seful DIICOT Iasi, Daniel Horodniceanu, cel care avea in grija supravegherea clanului Cordunenilor - cu care lucra primarul-spion Gheorghe Nichita - este propunerea ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, la.

VIDEO UPDATE CSM a avizat pozitiv candidatura lui Daniel Horodniceanu pentru sefia DIICOT. La audieri, Oana Haineala l-a acuzat pe Horodniceanu de autoplagiat

Daniel Constantin Horodniceanu, propus de ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, pentru functia de procuror sef al DIICOT, a sustinut luni interviul in cadrul Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Intrebat de Oana Schmidt Haineala daca a inclus in proiectul pezentat luni pasaje din lucrari mai vechi, invocand folosirea unei legislatii mai vechi si a unor recomandari mai vechi a Comisiei Europene, Horodniceanu a confirmat, aratandu-se surprins la observatia ca ar fi trebuit sa noteze acest lucru in blibliografie. UPDATE Ora 12:09 CSM a dat aviz pozitiv lui Daniel Constantin Horodniceanu pentru sefia DIICOT, informeaza Digi24. Avizul CSM este consultativ.

Daniel Horodniceanu, avizat pozitiv de CSM pentru sefia DIICOT. Procurorul iesean, acuzat de autoplagiat si ca s-ar fi intalnit cu primarul Nichita

Procurorul Daniel Constantin Horodniceanu a fost avizat pozitiv cu majoritate de voturi de Sectia pentru procurori a CSM, dupa audierea de luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )