Libnet.ro
UNICEF

01:06

Daniel Morar: La referendum au votat in localitatile de domiciliu militari aflati in Afganistan, detinuti si decedati

B1 B1,
Daniel Morar: La referendum au votat in localitatile de domiciliu militari aflati in Afganistan, detinuti si decedati

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, a declarat, duminica seara, ca procurorii au descoperit ca la referendumul din 29 iulie, au votat in localitatile de domiciliu militari. continuă pe B1

Daniel Morar: La referendum au votat in localitatile de domiciliu militari aflati in Afganistan, detinuti aflati in penitenciar, decedati

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca in dosarul Referendumului, in care secretarul general al PSD Liviu Dragnea este urmarit penal, ca procurorii au constatat ca la scrutinul din 29 iulie au votat in localitatile de domiciliu militari aflati in Afganistan, detinuti aflati in inchisoare, decedati sau chiar persoane care nu exista.

Morar: Au votat in localitatile de domiciliu militari aflati in Afganistan, detinuti, ...

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Daniel Morar, a declarat, duminica seara, ca procurorii au constatat ca la referendum au votat in localitatile de domiciliu militari aflati la Kandahar, in Afganistan, detinuti aflati in inchisoare, precum si detinuti, potrivit Mediafax. Morar a precizat ca ridicarea listelor de vot s-a facut de procurori in urma unor plangeri ale unor ONG-uri, persoane fizice, partide politice, constatandu-se ulterior faptul ca pe unele liste seria .

Seful DNA, Daniel Morar: Au votat in localitatile de domiciliu militari aflati in Afganistan, detinuti, decedati

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Daniel Morar, a declarat, duminica seara, la Realitatea TV, ca procurorii au constatat ca la referendum au votat in localitatile de domiciliu militari aflati la Kandahar, in Afganistan, detinuti aflati in inchisoare, precum si decedati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )