Libnet.ro
UNICEF

01:05

Darea in plata, amendata: Programul Prima Casa a fost eliminat, iar plafonul a fost majorat la 250.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Darea in plata, amendata: Programul Prima Casa a fost eliminat, iar plafonul a fost majorat la 250.000 de euro

Deputatii din Comisia juridica au decis, marti, amendarea legii darii in plata pentru a scoate programul Prima Casa de sub incidenta actului nomativ si pentru a creste plafonul de la 150. 000 la 250. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Programul Prima Casa a fost scos din proiectul Legii darii in plata (VIDEO)

Deputatii din Comisia Juridica au decis ca Programul Prima Casa sa nu fie inclus in proiectul Legii darii in plata, informeaza B1 TV. Astfel, propunerea vicepresedintelui Comisiei,.

Doua banci au terminat deja fondurile pentru programul Prima casa

Romanii se inghesuie sa ia credite prin programul Prima Casa. Doua banci au terminat deja fondurile - adica un miliard de lei - la numai o luna de la inceperea programului, iar celelate mai au.

Legea darii in plata a trecut de Comisia Juridica. Programul Prima Casa a fost scos din proiect (VIDEO)

UPDATE: Legea darii in plata, cu aceste amendamente, a trecut de Comisia Juridica si va ajunge la vot in plenul Camerei Deputatilor. Deputatii din Comisia Juridica au decis ca Programul.

De ce este bine ca programul Prima Casa a fost exclus din Legea darii in plata - explicatiile initiatorului legii

Initiatorul Legii darii in plata, Daniel Zamfir, a explicat, marti seara, la Subiectiv ce s-a reusit si ce nu s-a reusit in privinta acestei legi. Deputatul s-a declarat.

Programul Prima Casa, fara fonduri: Bancile mai au la dispozitie bani doar pentru 7.000 de credite (VIDEO)

Banii pentru Prima Casa sunt pe terminate. De la inceperea programului, romanii s-au inghesuit sa acceseze credite, iar in prezent, doua banci au epuizat deja fondurile, in timp ce.

Terenurile au fost excluse de la darea in plata, cu o singura exceptie. Ce au hotarat parlamentarii din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor

Programul Prima Casa a fost eliminat din proiectul legii darii in plata, in vreme ce plafonul pentru credite a fost majorat de la 150. 000 de euro la 250. 000 de euro, au decis ieri deputatii din Comisia Juridica. De asemenea, terenurile au fost excluse de la aplicarea legii, cu exceptia celor cumparate pentru ridicarea unei case.

Legea darii in plata este votata de comisia juridica, pe articole: Prima Casa, eliminata. Plafonul, majorat

Legea darii in plata a fost modificata de deputatii din Comisia juridica. Acestia au scos programul Prima Casa de sub incidenta actului normativ si au crescut plafonul de la 150. 000 la 250. 000 de euro.

Legea darii in plata a fost adoptata de Comisia juridica. Se va aplica si celor in proces de executare silita. Vezi ce se intampla cu programul Prima Casa

Deputatii din Comisia juridica au decis, marti, amendarea legii darii in plata pentru a scoate programul Prima Casa de sub incidenta actului nomativ si pentru a creste plafonul de la 150. 000 la 250. 000 de.

Fondurile pentru Prima Casa 2016, aproape epuizate

Romanii s-au inghesuit sa ia credite prin programul Prima Casa. La o luna si o saptamana de la pornirea programului, doua mari banci au terminat deja fondurile, scrie digi24. ro. Celelalte.

Doua banci au terminat fondurile pentru Prima Casa

Speriati ca Prima Casa ar putea sa nu mai continue dupa adoptarea Legii darii in plata, multi romani au apelat la acest gen de credite, iar doua banci au anuntat ca au terminat fondurile alocate pentru acest program.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )