Libnet.ro
UNICEF

16:00

Daria Kasatkina o asteapta pe Simona Halep in turul 3

Online Sport Online Sport,
Daria Kasatkina o asteapta pe Simona Halep in turul 3

Jucatoarea rusa Daria Kasatkina s-a calificat in turul al 3-lea la Roland Garros si va juca impotriva invingatoarei dintre Simona Halep si Tatjana Maria. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Simona Halep, in turul doi (6-2, 6-3 cu Jana Cepelova) - Expeditiva

Simona Halep a inceput foarte bine turneul de la Roland Garros, favorita numarul trei a competitiei pariziene trecand in doua seturi, scor 6-2, 6-3, de incomoda Jana Cepelova Slovacia - 89 WTA). Se actualizeaza.

Roland Garros: Simona Halep, in turul trei ( 6-4, 6-3 cu Tatjana Maria)/ Munca de Sisif

Nu a prins cea mai buna zi, insa acesta este si meritul adversarei - Simona Halep favorita trei) a avut serios de munca impotriva unei Tatjana Maria Germania - 102 WTA) care a evoluat foarte bine din punct de vedere tactic: i-a rupt ritmul Simonei cu mult slice, a apelat la mingi inalte si a lovit decisiv in multe randuri in special cu reverul cu o mana) atunci cand Halep a returnat mai moale. Simona s-a calificat in turul trei de la Roland Garros, dupa un meci care a durat o ora si 22 de minute 6-4, 6-3). Lucrurile serioase vor incepe insa din runda urmatoare: duel cu Daria Kasatkina 20 de ani, Rusia - locul 28 WTA).

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros

Dupa un meci cu Tatjana Maria mai greu decat arata scorul inregistrat la final, Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros unde o asteapta rusoaica Daria Kasatkina.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul trei de la Roland Garros

Simona Halep a reusit calificarea in turul trei de la Roland Garros dupa victoria in fata nemtoaicei Tatjana Maria, locul 102 WTA si o va intalni pe Daria Kasatkina, locul 28 WTA. Imediat.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep, favorita nr. 3, s-a calificat joi in turul trei la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in doua seturi, 6-4,.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus, marti, de Jana Cepelova Slovacia), cu 6-2, 6-3.

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus, marti, de Jana.

Simona Halep, debut triumfator la Roland Garros! Jucatoarea noastra a trecut in forta de Jana Cepelova

Simona Halep a trecut fara probleme de slovaca Jana Cepelova, locul 88 WTA, pe care a invins-o in doua seturi, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep a primit verdictul medicilor. Mesajul postat de jucatoarea noastra

Simona Halep acuza probleme destul de grave la glezna si a fost nevoita sa faca un nou RMN pentru a vedea cum se prezinta ligamentul afectat.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Roland Garros, dupa ce a trecut de Tatjana Maria numarul 102 mondial) cu scorul 6-4, 6-3, informeaza Agerpres. in primul set au reusit, impreuna, nu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )