Libnet.ro
UNICEF

23:30

Darien, locul unde s-a infundat cea mai lunga autostrada din lume

Adevărul Adevărul,
Darien, locul unde s-a infundat cea mai lunga autostrada din lume

Cea mai lunga autostrada din lume, drumul pan-american de 48. 000 de kilometri ce porneste din Alaska si se termina in extremitatea sudica a Argentinei, este intrerupta de o zona ce a devenit calcaiul lui Ahile pentru toti constructorii timp de secole: culoarul Darien. E zona ce separa cele doua Americi, unul dintre cele mai salbatice tinuturi de pe planeta. continuă pe Adevărul

Succesul Sony in Europa: premii pentru cea mai buna tableta si camera mirrorless

EISA Asociatia Europeana pentru Imagine si Sunet) a premiat sase dintre produsele Sony lansate in ultimul an. Printre acestea se regasesc cea mai buna tableta, cea mai buna camera mirrorless si un televizor 4K. Produsele Sony premiate de EISA sunt tableta Xperia Z2, camera foto profesionala compactaAlphaA7r, camera foto compacta DSC-RX100 III, camera video FDR-AX100, televizorul 4K Ultra HD KDL-65X9005B si playerul audio HAP-Z1ES. Asociatia a motivat, conform comunicatului remis Playtech, pentru fiecare produs in parte de ce este meritoriu [].

Dominatia Google si prabusirea BlackBerry, in cea mai buna perioada pentru smartphone-uri

Intr-una dintre cele mai bune perioade ale anului, piata telecom a avut livrari record. Cat despre platforme, Android continua sa aiba cea mai mare crestere si BlackBerry sa fie cel mai mare pierzator. Compania de analiza IDC si-a publicat recent datele pentru al doilea trimestru al anului 2014. Astfel, pentru prima data in istorie au fost livrate peste 301,3 milioane de smartphone-uri ceea ce s-ar traduce in aproape 100 de milioane per luna. Anul trecut, cifra era cu 25% mai [].

Gardos, transferat la Southampton: Este cea mai fericita zi din viata!

Florin Gardos, fundasul transferat de Southampton de la Steaua Bucuresti, a declarat la semnarea contractului cu gruparea engleza ca este cea mai fericita zi din viata sa si ca i s-a indeplinit visul de a evolua in Anglia. Fostul stelist a semnat cu englezii pana in 2018.

Peste o suta de bucuresteni au ajuns ieri, in cea mai calduroasa zi din acest an, la centrele anticanicula din Sectorul 6 al Capitalei

Ieri, in cea mai calduroasa zi din acest an, peste o suta de bucuresteni din Sectorul 6 al Capitalei au ajuns la centrele de prim-ajutor amenajate de reprezentantii primariei de sector. Cei care au trecut pragul centrelor au vrut doar sa se hidrateze si sa se bucure putin de umbra, nefiind inregistrate situatii deosebite.

Romania reintra in recesiune tehnica, cu cea mai mare scadere din UE. INS a tinut la secret revizuirea PIB in T1

Romania a reintrat in recesiune tehnica, dupa doua trimestre consecutive de contractie a PIB, Romania nu doar ca a avut cea mai slaba performanta din regiune, dar a inregistrat si cea mai mare scadere economica trimestriala din UE 28 , de -1%,.

Cea mai scunda femeie din lume va juca in serialul American Horror Story

Cea mai scunda femeie din lume, Jyoti Amge, se va alatura distributiei serialului American Horror Story din sezonul patru, a anuntat producatorul Ryan Murphy intr-un mesaj postat pe contul sau personal de Twitter.

Eurostat: Romania, cea mai abrupta scadere economica din UE, pe trimestrul al doilea comparativ cu primele trei luni din 2014

Scaderea PIB-ului cu 1% in trimestrul al II-lea al anului 2014, fata de primele trei luni ale aceluiasi an, reprezinta cea mai abrupta cadere a PIB-ului din toate cele 28 de tari membre UE, a anuntat joi.

Eurostat: Romania - cea mai mare scadere economica din UE, pe trimestrul II comparativ cu trimestrul I

Romania a inregistrat o scadere economica de 1% in trimestrul al II-lea al anului 2014 fata de primele trei luni ale aceluiasi an, aceasta fiind cea mai abrupta cadere a produsului intern brut din toate cele 28 de tari membre UE, a anunta joi Biroul european de statistica Eurostat. Spre comparatie, in trimestrul al doilea al anului 2014 comparativ cu primele trei luni, vecinii nostri din UE au fost pe crestere: Ungaria cu +0,8%, iar Bulgaria a avut +0,5%. Si alte state UE foste comuniste au avut crestere economica: Polonia +0,6%), Letonia +1%), Lituania +0,7%), Estonia +0,5%), Slovacia +0,6%).

Adormirea Maicii Domnului sau Pastile verii, cea mai importanta sarbatoare a Sfintei Maria

Adormirea Maicii Domnului sau Pastile verii reprezinta cea mai importanta sarbatoare inchinata Sfintei Maria, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor, in mai multe orase fiind organizate procesiuni cu icoane si pelerinaje, dar si manifestari artistice.

Cea mai deprimanta cafenea Starbucks: arata ca o inchisoare

Desi, de regula, lantul american de cafenele Starbucks este recunoscut pentru inventivitatea sa la nivel de design al locatiilor, ultima cafenea deschisa in Los Angeles a fost imediat catalogata drept cea mai deprimanta din America, scrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2678 seconds )