Libnet.ro
UNICEF

05:30

Darius Valcov afla luni daca va fi eliberat din arest

Adevărul Adevărul,
Darius Valcov afla luni daca va fi eliberat din arest

Fostul primar pedelisto-pesedist de Slatina, ajuns ulterior senator si ministru al Finantelor, Darius Valcov, va afla luni 20 aprilie, daca va fi eliberat din arest ori va ramane aici, la dispozitia procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie. Valcov, acuzat de luare de mita si trafic de influenta, va fi prezentat unui complet de divergenta dupa ce, vineri 17 aprilie, judecatorii Curtii Supreme nu au ajuns la un acord in acest caz. continuă pe Adevărul

Darius Valcov afla, vineri, daca scapa de arest

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie discuta, vineri, contestatia depusa de fostul ministru al Finantelor Valcov impotriva deciziei prin care i-a fost respinsa cererea de inlocuire a arestarii preventive cu o masura mai blanda, respectiv arestul la domiciliu sau controlul judiciar.

Darius Valcov ar putea afla vineri daca va fi eliberat din arest

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov ar putea afla vineri daca va fi scos din spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acestuia impotriva deciziei prin care i-a fost respinsa cererea de inlocuire a arestarii preventive cu o masura mai blanda, respectiv arestul la domiciliu sau controlul judiciar.

Darius Valcov afla daca ramane sau nu dupa gratii: Magistratii iCCJ judeca cererea de inlocuire a arestului preventiv

Darius Valcov cere din nou instantei sa fie eliberat. Magistratii Curtii Supreme judeca vineri contestatia la decizia judecatorilor de respingere a inlocuirii arestului preventiv cu cel la domiciliu, informeaza.

Sotia lui Florin Obretin, fost consilier al lui Darius Valcov, trimisa in judecata pentru delapidare

Denisa Angela Obretin, sotia lui Florin Obretin, fost consilier personal al lui Darius Valcov pe vremea cand acesta a condus Primaria Slatina inainte de a ajunge senator si ministru al Finantelor, a fost trimisa in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina. Ea este acuzata de savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata si delapidare.

Marian Vanghelie afla astazi daca mai ramane dupa gratii

Marian Vanghelie afla astazi daca mai ramane dupa gratii. Magistratii judeca contestatia la prelungirea arestului preventiv depusa de avocati. Primarul Sectorului 5 al Capitalei se afla in arest din 14.

Marian Vanghelie afla, vineri, daca scapa de inchisoare

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie analizeaza, vineri, contestatia depusa de primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, la decizia prin care i-a fost prelungit arestul preventiv.

Elena Udrea, inca o incercare de a scapa din arest. Cererea va fi judecata astazi

Protejata fostului presedinte mai face o incercare de a scapa de arest. Elena Udrea a depus o noua contestatie la decizia instantei supreme de a respinge cererea de inlocuire a masurii arestului preventiv cu o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )