Libnet.ro
UNICEF

22:00

Darius Valcov, din nou in fata instantei: Fostul ministru de Finante cere ridicarea masurii controlului judiciar

B1 B1,
Darius Valcov, din nou in fata instantei: Fostul ministru de Finante cere ridicarea masurii controlului judiciar

Emotii pentru fostul ministru de finante, Darius Valcov. Acesta s-a prezentat marti in fata judecatorilor instantei supreme pentru verificarea masurilor preventive, informeaza B1 TV. Valcov este cercetat sub. continuă pe B1

iCCJ a decis mentinerea masurii controlului judiciar fata de Darius Valcov

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis marti mentinerea masurii controlului judiciar fata de fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru trafic de.

Darius Valcov va fi judecat in continuare sub control judiciar

Darius Valcov va fi cercetat in continuare sub control judiciar, asta dupa ce magistratii Curtii Supreme au respins cererea acestuia de inlocuire a masurii preventive. Fostul ministru al Finantelor a fost trimis in judecata, pe 20 mai, acesta fiind acuzat de trafic de influenta.

Simona Halep isi va schimba din nou antrenorul. Dupa US Open, Razvan Sabau va colabora cu Patricia Tig

Simona Halep isi va schimba din nou antrenorul in luna septembrie, dupa US Open, urmand ca Razvan Sabau sa o antreneze in continuare pe Patricia Tig, potrivit ziare. com. Patricia Tig a precizat ca va.

Timisoara: Romii au facut din nou parada cu masinile de lux, la o nunta. Ei si-au parcat bolizii in curtea R.A.R. (VIDEO)

Romii din Timisoara au facut din nou parada bolizilor de lux. Acestia au petrecut la nunta unui mire putred de bogat,inforemaza B1 TV. Bolizii de sute de mii de euro au facut coada pe strazile care margineau.

Kerber, campioana la Stanford. Pliskova rateaza din nou cel mai important titlu al carierei

Angelique Kerber, 11 WTA incepand de luni, a cucerit turneul Premier de la Stanford, competitie care deschide Seria US Open. Nemtoaica s-a impus, cu scorul de 6-3, 5-7, 6-4, in finala, in fata cehoaicei Karolina Pliskova.

UE face din nou un pariu major. Anuntul care precede o noua reuniune pe tema salvarii Greciei

Ministrii Finantelor ai statelor din zona euro se vor reuni vineri, la Bruxelles, pentru a dezbate si, eventual, pentru a aproba acordul tehnic privind noul plan de asistenta financiara destinata.

Avram Iancu incearca din nou sa traverseze inot Canalul Manecii

Romanul Avram Iancu 39 de ani), din Petrosani, a inceput marti dimineata traversarea Canalului Manecii, in cea de-a treia tentativa a sa de a strabate inot distanta dintre cele doua maluri, doar in slip si.

Bancpost a mintit din nou

Clientul Bancpost cu credit in franci elvetieni CHF) care ne-a sesizat in legatura cu o oferta de conversie primita, recent, din partea bancii a reactionat la declaratiile domnului Nicolae Cinteza, directorul Directiei de Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR), dupa ce oficialul BNR ne-a explicat, in editia de ieri, ca Bancpost a avut o comunicare eronata atat in oferta de conversie, cat si in raspunsul transmis ziarului BURSA.

FOTO. Hackerul Kamkar loveste din nou: Cum iti poate descuia masina cu un dispozitiv de 30 de dolari

Samy Kamkar, un cunoscut hacker din SUA, a facut o demonstratie pentru a arata vulnerabilitatile producatorilor din lumea auto. El a creat un dispozitiv cu ajutorul caruia poate deschide orice masina din lume care se inchide prin telecomanda.

Zona interzisa de la Cernobil, cuprinsa din nou de incendii de vegetatie. Autoritatile ucrainene dau asigurari ca situatia e sub control

Zona interzisa din Cernobil a fost cuprinsa de noi incendii de vegetatie, insa autoritatile ucrainene au declarat ca situatia este sub control, relateaza agentia Interfax Ucraina, citata de Mediafax. in.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )