Libnet.ro
UNICEF

15:00

Darius Valcov: Vom lua in considerare TVA de 9% pentru lapte cand fermierii si producatorii ajung la consens

B1 B1,
Darius Valcov: Vom lua in considerare TVA de 9% pentru lapte cand fermierii si producatorii ajung la consens

Guvernul va lua in considerare propunerea de aplicare a cotei de TVA de 9% si pentru lapte atunci cand va exista un consens intre fermieri si producatori, a declarat joi ministrul Finantelor, Darius Valcov. El . continuă pe B1

Darius Valcov: Urmeaza sa ma intalnesc cu presedintele Iohannis pentru a discuta pe tema bugetului. in 10 ani vom depasi media UE a PIB-ul pe locuitor

Ministrul de Finante,Darius Valcov, a declarat, miercuri seara, ca se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis pentru a discuta despre codul Fiscal si bugetul de stat. E pentru prima data din anii 90.

Darius Valcov: Urmeaza sa ma intalnesc cu presedintele Iohannis pentru a discuta pe tema bugetului

Ministrul de Finante,Darius Valcov, a declarat, miercuri seara, ca se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis pentru a discuta despre codul Fiscal si bugetul de stat. E pentru prima data din anii 90.

Darius Valcov: Si daca am dori, nu am putea avea impozitare progresiva, bazele ANAF nu permit

Cel putin in urmatorii doi ani, nu vom avea impozitare progresiva, intrucat bazele ANAF nu sunt atat de bine dezvoltate incat sa suporte o astfel de taxare, a spus ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov. Domnia sa a declarat: Si daca am dori, nu am putea avea impozitare progresiva, cel putin in urmatorii doi ani, pentru ca bazele Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala nu sunt capabile sa suporte o astfel de impozitare.

VIDEO Darius Valcov: Nu excludem posibilitatea sa intram intr-un nou acord cu FMI si Comisia Europeana, dar un acord mult mai flexibil

Darius Valcov, ministrul Finantelor, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro ca nu exclude posibilitatea ca Romania sa intre intr-un nou acord cu FMI si Comisia Europeana dupa ce actualul acord se va incheia in septembrie 2015. Valcov a spus ca Guvernul isi doreste un alt tip de parteneriat, de acord, mult mai flexibil, in care sa fie mai putine conditionalitati, dar sa existe o centura de siguranta, acea linie de credit la dispozitie, care este valabila doar pentru situatii de risc major care nu s-au intamplat in ultimii ani.

VIDEO Darius Valcov despre noile redevente petroliere: Sistemul nou va fi propus de Guvern la sfarsitul lunii aprilie

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a spus intr-un interviu pentru HotNews. ro ca si-a propus ca noul sistem de calcul al redeventelor sa fie prezentat in prima lectura in Guvern la finalul lunii aprilie. Va fi un proiect de lege, care odata adoptat de Guvern va fi trimis in Parlament.

Patronatul din industria laptelui cere TVA de 9% pentru lapte si produse lactate

Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui APRIL) a trimis joi o scrisoare catre ministerele Finantelor si Agriculturii si catre Parlament in care solicita reducerea TVA la 9% si la lapte si produse lactate. Patronatul a precizat ca scaderea.

Darius Valcov, despre PIB: in 10-12 ani, vrem ca Romania sa ajunga la un nivel care sa depaseasca media UE

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant de la B1 TV ca doreste ca in maxim 12 ani sa duca PIB Romaniei la un nivel care sa fie peste media Uniunii Europene.

Valcov anunta scaderi de TVA mai devreme decat data stabilita

Ministrul Finantelor Darius Valcov a anuntat ca reducerea TVA la alimente ar putea fi implementata de la mijlocul lui 2015. Acest termen este fixat pentru a vedea, in primul rand, daca vor fi colectati la buget banii necesari pentru a acoperi aceasta reducere, relateaza Realitatea Tv.

Patronatul din industria laptelui vrea scaderea TVA pentru produsele lactate. Reactia lui Valcov

Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui APRIL) a trimis, joi, o scrisoare catre ministerele Finantelor si Agriculturii si catre Parlament in care solicita reducerea TVA la 9% si la lapte si produse lactate, intrucat considera discriminatorie scaderea taxei doar pentru unele alimente, informeaza Mediafax.

Zeci de ONG-uri ii scriu o scrisoare deschisa ministrului Darius Valcov: Inlocuirea creditului fiscal pentru sponsorizarile acordate cu deducerea din baza impozabila este extrem de daunatoare

Am luat la cunostinta, cu profunda ingrijorare, despre initiativa de modificare a Codului Fiscal care prevede inlocuirea creditului fiscal pentru sponsorizarile acordate prin care companiile pot redirectiona 20% din impozitul pe profit catre organizatii neguvernamentale) cu deducerea sponsorizarilor din baza impozabila transformarea lor in cheltuieli deductibile) si limitarea deducerii la un plafon de 200. 000 Euro, se arata intr-o scrisoare deschisa transmisa ministrului Finantelor de catre reprezentantii a 54 de ONG-uri. Vezi in articol reactia Ministerului de Finante.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )