Libnet.ro
UNICEF

17:00

Patronatul din industria laptelui cere TVA de 9% pentru lapte si produse lactate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Patronatul din industria laptelui cere TVA de 9% pentru lapte si produse lactate

Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui APRIL) a trimis joi o scrisoare catre ministerele Finantelor si Agriculturii si catre Parlament in care solicita reducerea TVA la 9% si la lapte si produse lactate. Patronatul a precizat ca scaderea. continuă pe Wall-Street Ro

Patronatul din industria laptelui vrea scaderea TVA pentru produsele lactate. Reactia lui Valcov

Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui APRIL) a trimis, joi, o scrisoare catre ministerele Finantelor si Agriculturii si catre Parlament in care solicita reducerea TVA la 9% si la lapte si produse lactate, intrucat considera discriminatorie scaderea taxei doar pentru unele alimente, informeaza Mediafax.

Darius Valcov: Vom lua in considerare TVA de 9% pentru lapte cand fermierii si producatorii ajung la consens

Guvernul va lua in considerare propunerea de aplicare a cotei de TVA de 9% si pentru lapte atunci cand va exista un consens intre fermieri si producatori, a declarat joi ministrul Finantelor, Darius Valcov. El .

Guvernul a aprobat un act normativ prin care companiile din industria de aparare sa poata pastra personalul si in perioadele neacoperite de contracte

Guvernul a adoptat o Hotarare prin care se asigura protectia personalului si implicit a societatilor comerciale din industria de aparare, in perioadele neacoperite cu comenzi sau contracte. Actul normativ ofera operatorilor economici posibilitatea pastrarii personalului specializat in realizarea produselor specifice sectorului de aparare, informeaza Guvernul. Prevederile Hotararii se aplica pentru 1472 de salariati. Sumele necesare asigurarii platilor salariale, in cuantum de 39,328 milioane lei, sunt prevazute in bugetul de stat pe anul 2015, prin bugetul Ministerului Economiei, Comertului si Turismului.

Aproape 1.500 de angajati din industria de aparare vor fi platiti in perioadele fara comenzi

Un numar de 1. 472 de angajati din industria de aparare vor beneficia de plati salariale in perioadele neacoperite cu comenzi sau contracte, potrivit unei Hotarari de Guvern adoptate in sedinta de astazi.

Un europarlamentar PSD cere sprijin pentru aderarea Romaniei la Schengen

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a trimis, astazi, o scrisoare tuturor ministrilor de Interne si de Justitie din Uniunea Europeana, solicitand respectarea normelor din prezentul acord european si sprijinirea accederii tarii noastre la spatiul Schengen, potrivit unui comunicat remis redactiei.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )