Libnet.ro
UNICEF

08:00

De ce a dat Dragnea inapoi in privinta gratierii si a legilor de modificare a Codurilor Penale

Adevărul Adevărul,
De ce a dat Dragnea inapoi in privinta gratierii si a legilor de modificare a Codurilor Penale

Este clara o modificare de pozitie a lui Liviu Dragnea in privinta gratierii si a modificarii legislatiei penale. in ianuarie, Liviu Dragnea sustinea gratierea si dezincriminarea abuzului in serviciu, de care ar fi beneficiat cu varf si indesat. Acum Dragnea spune ca nu mai sustine legea gratierii:. continuă pe Adevărul

Puterea nevazuta a UE. O explicatie pentru razgandirea lui Dragnea si Tariceanu pe tema gratierii coruptilor

Dragnea si Tariceanu s-au razgandit brusc in privinta gratierii. Pentru moment, cei doi resping gratierea coruptilor, o miza mare pentru multi baroni si finantatori ai PSD si ALDE. Ce i-a determinat sa isi schimbe radical pozitia? Una din explicatii e presiunea tot mai mare a Comisiei Europene si a altor parteneri externi. Au venit avertizari clare: deciziile scandaloase ale Parlamentului vor avea consecinte dure. Exemplul Ungariei lui Orban ne arata ca Bruxelles-ul dispune de instrumente de imblanzire a celor care incearca sa distruga valorile europene pe care singuri si le-au asumat.

Liviu Dragnea, despre legea gratierii: Trebuie sa ne gandim serios daca este oportuna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la finalul sedintei Comitetului Executiv National, ca social-democratii trebuie sa se gandeasca serios daca Legea gratierii mai este.

Serban Nicolae: Nu am vorbit cu Liviu Dragnea despre legea gratierii. A avut o singura pretentie, sa excludem orice fel de texte care ar putea fi interpretate ca fiind favorabile lui

Presedintele Comisiei Juridice, Serban Nicolae, a comentat, intr-o interventie la Antena 3, motivele pentru care se amana comisia de ancheta a alegerilor din 2009, precum si razgandirea presedintelui PSD, Liviu Dragnea, de a conduce aceasta comisie. Totodata, Nicolae a spus ca nu a avut niciodata discutii explicite cu Dragnea despre gratierea faptelor de coruptie, dar presedintele PSD ar fi cerut sa fie exluse din lege orice text care ar putea fi interpretat ca favorizandu-l.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )