Libnet.ro
UNICEF

00:08

Datele de pe radarul militar sugereaza ca avionul disparut a deviat intentionat de la traiectorie

Adevărul Adevărul,
Datele de pe radarul militar sugereaza ca avionul disparut a deviat intentionat de la traiectorie

O informatie obtinuta de agentia Reuters sustine ca datele de pe radarul militar sugereaza ca avionul Malaysia Airlines disparut a deviat deliberat cateva sute de mile de la curs catre Insulele indiene Andaman, amplificand suspiciunile privind o neregula, relateaza CNN. continuă pe Adevărul

Datele de pe radarul militar sugereaza ca avionul Malaysia Airlines disparut a deviat intentionat de la traiectorie

O informatie obtinuta de agentia Reuters sustine ca datele de pe radarul militar sugereaza ca avionul Malaysia Airlines disparut a deviat deliberat cateva sute de mile de la curs catre Insulele indiene Andaman, amplificand suspiciunile privind o neregula, relateaza CNN.

Avionul Malaysia Airlines disparut ar fi deviat intentionat de la traiectorie, indica datele de pe radarul militar

Datele de pe radarul militar sugereaza ca avionul Malaysia Airlines disparut a deviat deliberat cateva sute de mile de la curs catre Insulele indiene Andaman, amplificand suspiciunile privind o neregula, relateaza CNN, care citeaza o informatie obtinuta in exclusivitate de agentia Reuters. Guvernul malaysian sustine ca nu poate confirma informatia. Reuters citeaza surse anonime si nu precizeaza ce radar militar este la originea informatiei.

Reuters: AVIONUL DISPARUT ar fi fost gasit de armata malaeziana in Stramtoarea Malacca

Armata malaeziana crede ca a descoperit prin radar avionul disparut al companiei Malaysia Airlines, in Stramtoarea Malacca, departe de locul unde aeronava a avut ultimul contact radio pe cand se afla deasupra Marii.

Malaysia dezminte ca a detectat avionul disparut departe de ruta.

Seful Fortelor Aeriene malaysiene a afirmat miercuri ca autoritatile nu exclud posibilitatea ca avionul de tip Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines a deviat inainte de a disparea, dar a dezmintit ca aparatul de zbor a fost detectat la sute de kilometri de traiectoria declarata, relateaza AFP, conform Mediafax. Fortele Aeriene nu au exclus posibilitatea unei abateri de la traiectorie in zbor, in sens opus, inainte ca avionul sa scape de radar, a declarat generalul Rodzali Daud, citat .

SUA trimit o nava in Ocenaul Indian, in urma unor indicii ca avionul disparut s-ar ...

Statele Unite au trimis nava USS Kidd pentru a verifica Oceanul Indian in urma unor indicii potrivit carora avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines s-ar fi prabusit in aceasta zona, informeaz[ B1TV. Potrivit unui oficial din cadrul Pentagonului, va dura 24 de ore pentru ca nava sa ajunga in zona respectiva. Avem indicii ca avionul s-a prabusit in Oceanul Indian, dupa ce ar fi zburat patru sau cinci ore dupa ce a disparut de pe radar, a declarat oficialul. Actiunea americana intervine la .

Avionul disparut Malaysia Airlines va fi cautat in Oceanul Indian.

Statele Unite au indicii ca avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-ar fi putut prabusi in Oceanul Indian si au trimis nava USS Kidd pentru a verifica aceasta zona, relateaza Mediafax. Va dura 24 de ore pentru ca nava sa ajunga in zona respectiva, a declarat un oficial din cadrul Pentagonului pentru ABC News. Avem indicii ca avionul s-a prabusit in Oceanul Indian, dupa ce ar fi zburat patru sau cinci ore dupa ce a disparut de pe radar, a declarat oficialul. Actiunea americana .

Reuters: Avionul disparut zilele trecute ar fi fost directionat in mod deliberat catre Insulele Andaman

Avionul cu 239 de oameni la bord disparut fara urma acum aproape o saptamana ar fi fost directionat in mod deliberat catre Insulele Andaman, potrivit jurnalistilor Reuters, care citeaza surse oficiale sub.

Care a fost ultimul mesaj transmis din avionul disparut sambata

Ambasadorul malaysian la Beijing a precizat, in cadrul unei intalniri cu rudele pasagerilor chinezi, care a fost ultimul mesaj transmis de avionul Boeing 777, disparut de sambata, turnului de control. Ei bine.

Statele Unite trimit o nava in Oceanul Indian, in urma unor indicii ca avionul disparut s-ar fi prabusit in zona

Statele Unite au trimis nava USS Kidd pentru a verifica Oceanul Indian in urma unor indicii potrivit carora avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines s-ar fi prabusit in aceasta zona, relateaza ABC.

China critica informatiile haotice privind avionul disparut.

China a criticat, miercuri, un flux de informatii destul de haotic in ancheta cu privire la disparitia de pe radare a unui avion de tip Beoing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Malaysia a extins cautarea avionului in vest Intrebat despre eventualitatea ca avionul sa fi schimbat directia de navigare inainte sa dispara, un purtator de cuvant al Ministerului chinez de Externe, Qin Gang, a declarat ca am luat nota de dezmintirea acestei .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2213 seconds )