Libnet.ro
UNICEF

08:00

David Cameron si Barack Obama promit un front comun impotriva terorismului

Hotnews Hotnews,
 David Cameron si Barack Obama promit un front comun impotriva terorismului

Prim-ministrul britanic David Cameron si presedintele american Barack Obama promit sa faca un front comun impotriva jihadistilor dupa atacurile din Franta, scrie publicatia britanica The Times intr-un articol publicat miercuri seara in editia online. continuă pe Hotnews

Obama si Cameron promit crearea unui front comun impotriva terorismului

Presedintele american Barack Obama si permierul Marii Britanii, David Cameron, au promis crearea unui front comun de lupta impotriva terorismului, potrivit unui articol publicat miercuri seara in cotidianul britanic The Times.

David Cameron si Barack Obama se unesc impotriva terorismului: Ii vom invinge pe acesti criminali barbari

Premierul britanic David Cameron si presedintele american Barack Obama au promis sa creeze un front comun impotriva jihadistilor, dupa atentatele din Franta, potrivit unui articol publicat miercuri seara in cotidianul britanic The Times, relateaza AFP.

Benjamin Netanyahu s-a invitat singur la marsul impotriva terorismului islamist de la Paris, spre iritarea Frantei / Barack Obama este intens criticat pentru absenta

Premierul israelian Benjamin Netanyahu s-a invitat singur la manifestatii impotriva terorismului islamist organizate duminica, la Paris, in conditiile in care presedintia franceza i-a cerut sa nu vina, scriu ziarele israeliene, citate de AFP. Peste ocean, presedintele Barack Obama este intens criticat pentru absenta, in conditiile in care pe agenda sa nu figura nicio activitate oficiala in acea zi.

Barack Obama, criticat de presa americana pentru absenta de la marsul din Paris

Presedintele american, Barack Obama, a fost criticat sever de o parte a presei americane pentru ca nu a participat, duminica, la marsul de la Paris impotriva terorismului, dupa atacurile soldate cu 17 morti, saptamana trecuta, in capitala franceza,.

David Cameron, lege extrema? Interzicerea WhatsApp, Snapchat, pentru a impiedica comunicarea intre teroristi

Primul ministrul al Marii Britanii David Cameron a declarat ca vrea sa impuna o noua legislatie de supraveghere care ar urma sa interzica anumite forme de comunicare digitala, o astfel de miscare urmand sa blocheze platforme precum WhatsApp, Snapchat.

Barack Obama a starnit un val de critici in presa americana pentru ca nu a participat la marsul solidaritatii de la Paris

Presedintele SUA, Barack Obama, a primit critici dure din partea unei parti a presei americane pentru ca nu a participat, duminica, la marsul de solidaritate de la Paris, organizat dupa atacurile de saptamana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )