Libnet.ro
UNICEF

09:00

David Cameron demisioneaza din Parlamentul britanic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
David Cameron demisioneaza din Parlamentul britanic

David Cameron urmeaza sa demisioneze din Parlament, ceea ce va conduce la organizarea de alegeri anticipate pentru mandatul din Witney, in oxford shire, relateaza BBC News. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO. Fostul premier britanic David Cameron demisioneaza din Parlamentul de la Londra

Fostul premier britanic David Cameron a anuntat ca va demisiona din Parlament, ceea ce va conduce la organizarea de alegeri anticipate pentru mandatul din Witney, in Oxfordshire, relateaza BBC News, citat de news. ro.

David Cameron a demisionat din Parlamentul britanic

Fostul premier britanic David Cameron urmeaza sa demisioneze din Parlament, ceea ce va conduce la organizarea de alegeri anticipate pentru mandatul din Witney, in Oxfordshire, relateaza BBC News.

David Cameron si-a dat demisia din Parlamentul britanic

Fostul premier britanic, David Cameron, si-a anuntat demisia din Parlamentul britanic. Stire in curs de actualizare.

David Cameron a demisionat din functia de membru al Parlamentului britanic

Fostul premier britanic David Cameron a anuntat luni ca a decis sa renunte la functia de membru al Camerei Comunelor a parlamentului de la Londra, informeaza AFP.

Marea Britanie: Fostul premier David Cameron renunta la postul de parlamentar

Fostul premier britanic David Cameron a anuntat luni ca va renunta, cu efect imediat, la postul sau de deputat conservator, la trei luni dupa ce a demisionat din functia de prim-ministru ca urmare a votului dat de britanici in favoarea Brexit, anunta AFP.

Final de cariera in politica pentru David Cameron: Fostul premier britanic a demisionat si din Parlamentul de la Londra (FOTO)

Fostul premier al Marii Britanii David Cameron a anuntat luni ca demisioneaza din Parlament. Acesta mai avea rol de deputat din partea Partidului Conservator, dupa ce a demisionat din functia de prim-ministru.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )