Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO. Fostul premier britanic David Cameron demisioneaza din Parlamentul de la Londra

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Fostul premier britanic David Cameron demisioneaza din Parlamentul de la Londra

Fostul premier britanic David Cameron a anuntat ca va demisiona din Parlament, ceea ce va conduce la organizarea de alegeri anticipate pentru mandatul din Witney, in Oxfordshire, relateaza BBC News, citat de news. ro. continuă pe România Liberă

David Cameron demisioneaza din Parlamentul britanic

David Cameron urmeaza sa demisioneze din Parlament, ceea ce va conduce la organizarea de alegeri anticipate pentru mandatul din Witney, in oxford shire, relateaza BBC News.

Final de cariera in politica pentru David Cameron: Fostul premier britanic a demisionat si din Parlamentul de la Londra (FOTO)

Fostul premier al Marii Britanii David Cameron a anuntat luni ca demisioneaza din Parlament. Acesta mai avea rol de deputat din partea Partidului Conservator, dupa ce a demisionat din functia de prim-ministru.

David Cameron a demisionat din functia de membru al Parlamentului britanic

Fostul premier britanic David Cameron a anuntat luni ca a decis sa renunte la functia de membru al Camerei Comunelor a parlamentului de la Londra, informeaza AFP.

David Cameron a demisionat din Parlamentul britanic

Fostul premier britanic David Cameron urmeaza sa demisioneze din Parlament, ceea ce va conduce la organizarea de alegeri anticipate pentru mandatul din Witney, in Oxfordshire, relateaza BBC News.

Marea Britanie: Fostul premier David Cameron renunta la postul de parlamentar

Fostul premier britanic David Cameron a anuntat luni ca va renunta, cu efect imediat, la postul sau de deputat conservator, la trei luni dupa ce a demisionat din functia de prim-ministru ca urmare a votului dat de britanici in favoarea Brexit, anunta AFP.

David Cameron si-a dat demisia din Parlamentul britanic

Fostul premier britanic, David Cameron, si-a anuntat demisia din Parlamentul britanic. Stire in curs de actualizare.

Dragnea i-a dat de lucru lui Ponta. Fostul premier se va ocupa de partea de finante publice din programul de guvernare al PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, intr-o declaratie de presa comuna cu Victor Ponta, ca l-a insarcinat pe fostul premier cu pregatirea partii de finante publice din programul de guvernare al social-democratilor.

Ponta si Dragnea s-au impacat! Liderul PSD a dat asigurari ca fostul premier va fi pe listele partidului la parlamentare (VIDEO)

Intalnire de gradul zero. Fostul premier Victor Ponta a venit la sediul Partidului Social Democrat, unde s-a intalnit cu Liviu Dragnea. Presedintele PSD l-a desemnat pe Ponta sa se ocupe de.

Conditiile controlului judiciar, modificate in cazul lui Victor Ponta. Fostul premier poate face declaratii, in spatiul public, despre noul dosar: Ma bucur ca am avut incredere in deciziile judecatorilor (VIDEO)

30 Fostul premier a avut o reactie, pe Facebook, in urma deciziei magistratilor Curtii Supreme de a-i schimba conditiile impuse in cadrul controlului judiciar. Ma bucur ca am avut.

Controlul judiciar i-a dat planurile peste cap lui Ponta. Fostul premier nu a putut ajunge la Targu Jiu pentru deschiderea noului an scolar, pentru ca trebuia sa se prezinte la o sectie de Politie din Bucuresti (VIDEO)

Masura controlului judiciar ii da dureri de cap lui Victor Ponta. Fostul premier s-a plans ca ar fi vrut, ca de fiecare data, sa fie prezent la deschiderea noului an scolar la Liceul Tudor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )