Libnet.ro
UNICEF

08:00

David Cameron: Natiunile Unite au dezamagit intreaga lume

Antena3 Antena3,
David Cameron: Natiunile Unite au dezamagit intreaga lume

Natiunile Unite au dezamagit intreaga lume in ceea ce priveste Siria, iar Rusia si China sunt principalele vinovate pentru acest lucru, a declarat premierul britanic, David Cameron. Mi-e teama ca Natiunile. continuă pe Antena3

David Cameron: Natiunile Unite au dezamagit lumea in problema Siriei.

Natiunile Unite au dezamagit lumea in problema Siriei, iar Rusia si China sunt principalele responsabile pentru aceasta, a apreciat marti premierul britanic David Cameron, aflat in vizita in Dubai, potrivit Agerpres. Mi-e teama ca Natiunile Unite au dezamagit lumea. Si aceasta s-a intamplat in mare parte din cauza a doi membri permanenti, China si Rusia, care nu au fost dispusi sa sprijine o rezolutie ferma care sa condamne ceea ce Assad a facut poporului sau, a subliniat liderul .

David Cameron promite imunitate pentru Bashar al-Assad la iesirea din Siria daca s-ar pune capat violentelor

Premierul britanic, David Cameron, a declarat ca va asigura imunitate la iesirea din tara presedintelui sirian Bashar al-Assad, cu conditia ca violentele sa ia sfarsit. in aceste condiii, Cameron a.

David Cameron sustine asigurarea unei imunitati pentru presedintele Siriei, daca s-ar pune capat violentelor

Premierul britanic David Cameron a declarat ca ar sustine acordarea unei imunitati la iesirea din tara presedintelui sirian Bashar al-Assad daca acest lucru ar pune capat violentelor, transmite BBC. Potrivit acestuia, comunitatea internationala ar trebui sa ia in considerare orice pentru a il scoate pe acest om din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )