Libnet.ro
UNICEF

01:05

David Cameron respinge solicitarea ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati: Credem ca cel mai important lucru este sa incercam sa aducem pace si stabilitate in acea parte a lumii

B1 B1,
David Cameron respinge solicitarea ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati: Credem ca cel mai important lucru este sa incercam sa aducem pace si stabilitate in acea parte a lumii

Solicitarile ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu, au fost respinse de premierul britanic David Cameron, transmite DPA,. continuă pe B1

Marea Britanie NU primeste mai multi refugiati. Ce a declarat David Cameron

Solicitarile UE ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu au fost respinse, miercuri, de premierul David Cameron.

Ce decizie a luat Marea Britanie privind criza imigrantilor

Premierul britanic David Cameron a respins miercuri solicitarile ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu, transmite DPA,.

Filmul lui Radu Muntean, selectat la cel mai important festival profil din Marea Britanie

Pelicula Un etaj mai jos, in regia lui Radu Muntean, va fi proiectat in selectia oficiala a festivalului de film din Marea Britanie - BFI London Film Festival.

Un medicament revolutionar anticolesterol, pe piata din Marea Britanie

Un medicament revolutionar, considerat o alternativa eficienta la statine, a fost pus in vanzare, marti, in Marea Britanie .

Marea Britanie ataca sistemul de imigratie incalcat al UE si cere inasprirea normelor

Sistemul de imigratie al Europei este incalcat, a scris duminica, in The Sunday Times, ministrul de interne britanic Theresa May, acuzand faptul ca sistemul fara frontiere a exacerbat criza imigratiei si cerand norme mai dure in cadrul Uniunii Europene in ceea ce priveste libera circulatie, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2201 seconds )