Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie NU primeste mai multi refugiati. Ce a declarat David Cameron

România Liberă România Liberă,
Marea Britanie NU primeste mai multi refugiati. Ce a declarat David Cameron

Solicitarile UE ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu au fost respinse, miercuri, de premierul David Cameron. continuă pe România Liberă

David Cameron respinge solicitarea ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati: Credem ca cel mai important lucru este sa incercam sa aducem pace si stabilitate in acea parte a lumii

Solicitarile ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu, au fost respinse de premierul britanic David Cameron, transmite DPA,.

Ce decizie a luat Marea Britanie privind criza imigrantilor

Premierul britanic David Cameron a respins miercuri solicitarile ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu, transmite DPA,.

Filmul lui Radu Muntean, selectat la cel mai important festival profil din Marea Britanie

Pelicula Un etaj mai jos, in regia lui Radu Muntean, va fi proiectat in selectia oficiala a festivalului de film din Marea Britanie - BFI London Film Festival.

Un medicament revolutionar anticolesterol, pe piata din Marea Britanie

Un medicament revolutionar, considerat o alternativa eficienta la statine, a fost pus in vanzare, marti, in Marea Britanie .

Reuters: Mai multi imigranti au blocat sinele ce duceau spre tunelul de sub Canalul Manecii

Sute de pasageri au stat mai multe ore in cinci trenuri de mare viteza Eurostar dupa ce mai multi imigranti au blocat sinele ce duceau spre tunelul de sub Canalul Manecii. Imigrantii au incercat sa se urce in vagoane, potrivit Reuters.

Angela Filote: Sper ca vor exista cat mai multi investitori din Romania implicati in Planul Juncker. Principalul obiectiv al acestuia vizeaza relansarea economica in UE

Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, si-a exprimat marti, speranta ca vor exista cat mai multi investitori din Romania care vor beneficia de finantare prin Planul Juncker, al.

Mai multi ministri europeni au convenit sa consolideze masurile de securitate in gari si trenuri

Mai multi ministri europeni au convenit sambata, la Paris, sa consolideze masurile de securitate in gari si trenurile internationale, dupa atacul dejucat intr-un tren Thalys pe ruta Amsterdam-Paris, la 21 august, a anuntat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, relateaza BBC News Online.

Fotografia zilei: Refugiati ingenunchiati in gara din Budapesta

Mai multi refugiati sirieni stau in genunchi in gara de est din Budapesta, potrivit unei fotografii postate pe Twitter de Peter Bouckaert, responsabil in ONG-ul Human Rights Watch.

Marea Britanie ataca sistemul de imigratie incalcat al UE si cere inasprirea normelor

Sistemul de imigratie al Europei este incalcat, a scris duminica, in The Sunday Times, ministrul de interne britanic Theresa May, acuzand faptul ca sistemul fara frontiere a exacerbat criza imigratiei si cerand norme mai dure in cadrul Uniunii Europene in ceea ce priveste libera circulatie, scrie Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )