Libnet.ro
UNICEF

01:06

David Cameron: NU vom plati cele 2 MILIARDE de euro la bugetul UE

Antena3 Antena3,
David Cameron: NU vom plati cele 2 MILIARDE de euro la bugetul UE

Marea Britanie nu va plati cele 2 miliarde de euro care reprezinta contributia sa la bugetul UE la 1 decembrie, a repetat luni David Cameron, in ciuda amenintarilor Comisiei Europene ca tara sa ar putea fi. continuă pe Antena3

Tensiuni in Europa. Premierul britanic: Nu vom plati 2 miliarde de euro la 1 decembrie la bugetul UE

Marea Britanie nu va plati cele 2 miliarde de euro care reprezinta contributia sa la bugetul UE la 1 decembrie, a repetat luni David Cameron, in ciuda amenintarilor Comisiei Europene ca tara sa ar putea fi.

Comisia Europeana: Londra risca amenzi daca refuza sa-si achite contributia la bugetul rectificat al UE/ David Cameron: Marea Britanie nu va plati 2 miliarde de euro la 1 decembrie

Marea Britanie nu va plati cele 2 miliarde de euro care reprezinta contributia sa la bugetul UE la 1 decembrie, a repetat luni David Cameron, in ciuda amenintarilor Comisiei Europene ca tara sa ar putea fi amendata, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. Comisia a avertizat luni ca ar putea cere Londrei sa plateasca penalitati daca premierul David Cameron isi pune in practica amenintarea ca nu va achita cele doua miliarde de euro cerute de executivul european pentru rectificarea bugetului pe anul in curs.

David Cameron: Marea Britanie nu va plati factura nejustificata de doua miliarde de euro solicitata de UE

Premierul britanic David Cameron a declarat vineri ca Marea Britanie nu va plati suma aditionala de doua miliarde de euro solicitata Marii Britanii de catre Uniunea Europeana pentru acoperirea unor cheltuieli scadente pana la finele anului in curs, calificand solicitarea drept nejustificata si complet inacceptabila, transmite Reuters.

MOMENTE DE PANICA pentru premierul britanic David Cameron

Un barbat care l-a impins pe premierul britanic David Cameron, din greseala, a cauzat momente de panica pentru oficial si securitatea acestuia. Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza, dupa ce.

Premierul britanic David Cameron a fost impins de un barbat in timpul unei vizite la Leeds

Premierul britanic David Cameron a fost impins, luni, de un barbat in timpul unei vizite la Leeds, in West Yorkshire, relateaza BBC News. Un barbat l-a impins pe premier in timp ce acesta iesea din primaria ora.

Angela Merkel nu va sustine restrictiile asupra imigrantilor din UE pe care le vrea David Cameron

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, intr-un itnerviu pentru Sunday Times, ca nu va sustine restrictiile privind libertatea de miscare a muncitorilor din Uniunea Europeana, ceea ce ar putea sa impiedice planurile de reforma ale premierului britanic David Cameron, relateaza Reuters.

25 de banci au picat testele de stres si au deficit de capital de 25 miliarde euro

ACTUALIZARE 13:30 Banca Centrala Europeana a publicat astazi rezultatele testelor de stres derulate asupra bancilor, care arata ca 25 de banci din cele 130 au picat testele, ele avand un deficit de capital de 25 miliarde euro, iar valorile activelor bancare au un necesar de ajustare de 48 miliarde euro, dintre care 37 miliarde euro nu au generat deficit de capital. De asemenea, BCE arata ca a mai descoperit expuneri neperformante de 136 miliarde euro. in termen de doua saptamani de la afisarea rezultatelor, bancile trebuie sa prezinte planuri de capital care sa detalieze modul in care vor fi acoperite deficitele. Lipsurile identificate in testele de stres sau sub scenariul de baza al testelor de stres trebuie acoperite pana la sfarsitul lui aprilie 2015, iar cele identificate sunt scenariul advers al testelor de stres, pana la sfarsitul lui iulie 2015. Rezultatele vor fi luate in considerare in supravegherea de zi cu zi a BCE, incepand din noiembrie. in special, rezultatele vor fi luate in considerare in evaluarea continua a riscurilor bancilor, aranjamentele lor de guvernanta si situatia lor privind capitalul si lichiditatea, ca parte a Raportului de Supraveghere si a Procesului de Evaluare SREP). * Erste a trecut cu succes testele de stres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )