Libnet.ro
UNICEF

08:00

David Letterman se va retrage din activitate in anul 2015

B1 B1,
David Letterman se va retrage din activitate in anul 2015

David Letterman, detinatorul recordului de longevitate in fruntea unui talk show nocturn, a anuntat, joi, ca se va retrage din activitate in anul 2015, relateaza AFP. Starul de televiziune in varsta de 66 ani,. continuă pe B1

VIDEO Comediantul David Letterman, omul care a infrumusetat noptile telespectatorilor CBS, se retrage dupa 33 de ani dedicati televiziunii

Comediantul David Letterman, unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune si detinatorul recordului de longevitate in fruntea unui talk show nocturn, a anuntat ca se va retrage din televiziune in 2015, relateaza Reuters.

RECORD. Portarul cu 114 goluri marcate se va retrage din fotbal

Portarul cu cele mai multe goluri marcate din istoria fotbalului- 114, brazilianul Rogerio Ceni, a anuntat ca se va retrage din fotbal la finele anului 2014. Ceni mai are contract, pana la sfarsitul anului cu gruparea Sao Paulo.

McDonalds se retrage din Crimeea

McDonald's si-a suspendat activitatea in restaurantele din Crimeea din motive de productie, a anuntat viner lantul american de fast-food, precizand ca spera sa reia lucrul cat mai curand, transmite Reuters.

Premierul Victor Ponta anunta ca se retrage din politica dupa prezidentiale: imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri

Premierul Victor Ponta a anuntat, pe contul sau de Facebook, ca dupa ce PSDva castiga alegerile prezidentiale din noiembrie, va renunta la politica. in noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima.

BauMax decide pana la sfarsitul lunii aprilie daca se retrage din Romania

Retailerul austriac de bricolaj BauMax, care detine 15 magazine in Romania, va inchide cele 7 magazine pe care le are in Turcia si va decide pana la sfarsitul lunii aprilie daca va pastra operatiunile din Europa de Sud-Est, inclusiv Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )