Libnet.ro
UNICEF

11:00

Decana UMF Iasi, cercetata sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
Decana UMF Iasi, cercetata sub control judiciar

Decana Facultatii de Medicina Generala a UMF Iasi, Doina Azoicai, acuzata de luare de mita, va fi cercetata sub control judiciar, in urma unei decizii date, marti, de Curtea de Apel Iasi, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Decanul Facultatii de Medicina din Iasi, scos de sub control judiciar. Doina Azoicai era acuzata de luare mita

Decanul Facultatii de Medicina Generala a UMF Iasi, Doina Azoicai, acuzat de luare de mita, a fost scos de sub control judiciar, dupa ce Curtea de Apel Iasi i-a admis, marti, plangerea depusa impotriva.

Adriean Videanu, judecat sub control judiciar, vrea sa mearga in Arabia Saudita sa faca afaceri cu marmura

Adriean Videanu, judecat sub control judiciar in dosarul Bica 2, vrea sa mearga in Arabia Saudita sa faca afaceri cu marmura. Avocatul sau a cerut instantie supreme permisiunea ca Videanu sa paraseasca.

Doina Azoicai, decanul Facultatii de Medicina a UMF Iasi, a fost scoasa de sub control judiciar

Curtea de Apel Iasi a decis marti ca decanul Facultatii de Medicina Generala de la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. Popa Iasi, Doina Azoicai, acuzat de luare de mita, sa fie scos de sub.

Aproape 100 de persoane puse sub control judiciar, in ultima saptamana

Aproape 100 de persoane au fost puse sub control judiciar si 75 arestate la domiciliu, in ultima saptamana, in timp ce pentru alte 14 de persoane au fost inlocuite masurile preventive de supraveghere dispuse initial, cu alte masuri.

Colega de celula a Elenei Udrea, sub control judiciar. Fostul ministru: Exista foarte multi judecatori curajosi si corecti. Normalitatea in sistemul judiciar poate fi atinsa daca exista oamenii potriviti

Elena Udrea a transmis marti un nou mesj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare in care precizeaza ca exista si judecatori curajosi si corecti care aplica legea, facand referire la cazul co.

DNA cere arestarea deputatului Ioan Ochi. Primarul Prejmerului, cercetat sub control judiciar!

In conformitate cu prevederile legale si constitutionale, procurorul sef al D. a transmis procurorului general al P. J cererea si referatul intocmit de procurori, in vederea sesizarii ministrului Justitiei pentru a cere presedintelui Camerei Deputatilor, incuviintarea retinerii si a arestarii preventive a deputatului Ochi Ion, vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov la data faptelor,pentu luare de mitasiabuz in serviciu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )