Libnet.ro
UNICEF

11:00

Aproape 100 de persoane puse sub control judiciar, in ultima saptamana

Adevărul Adevărul,
Aproape 100 de persoane puse sub control judiciar, in ultima saptamana

Aproape 100 de persoane au fost puse sub control judiciar si 75 arestate la domiciliu, in ultima saptamana, in timp ce pentru alte 14 de persoane au fost inlocuite masurile preventive de supraveghere dispuse initial, cu alte masuri. continuă pe Adevărul

Fostul ministru Cristian David, pus sub control judiciar

Fostul ministru al Internelor Cristian David, acuzat ca a luat mita 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, azi, instanta suprema.

Fostul ministru de Interne, Cristian David, plasat sub control judiciar

Fostul ministru de Interne Cristian David, acuzat ca a luat mita 500. 000 de euro, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, vineri, instanta suprema. Cristian David luase mita pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren.

Dosarul cumnatului lui Ponta: Fostul sef al CJ Prahova, Mircea Cosma, si deputatii Vlad Cosma si Sebastian Ghita, inca 60 de zile sub control judiciar

Fostul sef al CJ Prahova, Mircea Cosma, si deputatii Vlad Cosma si Sebastian Ghita,vor fi cercetati 60 de zile sub control judiciar, in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu.

Nicusor Constantinescu, judecat sub control judiciar in dosarul Centrului Militar Zonal: Decizia nu este definitiva

Presedintele suependat al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu va fi judecat sub control judiciar in dosarul Centrul Militar Zonal, in care a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu,.

Vlad Cosma, sub control judiciar inca 60 zile. Deputatul PSD este cercetat in dosarul lui Iulian Hertanu

Procurorii DNA Ploiesti au prelungit, vineri, cu 60 de zile, masura controlului judiciar in cazul deputatului PSD Vlad Cosma, acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat in dosarul in care este urmarit penal cumnatul premierului Iulian Hertanu .

Sebastian Ghita, inca 60 de zile sub control judiciar

Procurorii DNA Ploiesti au prelungit cu inca 60 de zile masura controlului judiciar pentru deputatul PSD in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta. Acesta a declarat la iesirea de la DNA,.

Sebastian Ghita ramane sub control judiciar

Procurorii DNA Ploiesti au prelungit, azi, cu inca 60 de zile, masura controlului judiciar pentru deputatul PSD Sebastian Ghita, in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, parlamentarul declarand, la iesirea de la DNA, ca nu i s-au explicat motivele prelungirii masurii, transmit surse din presa.

Nicusor Constantinescu nu-si mai poate exercita functia de presedinte al CJ. El poate fi judecat sub control judiciar in dosarul Centrului Militar

Nicusor Constantinescu va fi judecat sub control judiciar in dosarul Centrului Militar dupa ce Tribunalul Constanta a admis cererea sa de inlocuire a arestului la domiciliu cu aceasta masura preventiva. El a primit insa si interdictia de a-si mai exercita functia de presedinte al Consiliului Judetean. Decizia nu este definitiva.

Aproape 100 de scoli din Dambovita au fost inchise

Aproape 100 de scoli au fost inchise in judetul Dambovita. Cladirile au fost lasate in paragina cu tot cu mobilier sau materiale didactice, din cauza ca elevii erau prea putini si edilii au considerat ca nu.

Timis: 21 de persoane retinute, dupa perchezitiile legate de distribuirea bancnotelor contrafacute

21 de persoane au fost retinute si alte zece sunt cercetate sub control judiciar dupa perchezitiile, de joi, din judetul Timis, la persoane suspectate ca au distribuit sute de mii de euro falsificati pe piata din vestul tarii, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )