Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dosarul cumnatului lui Ponta: Fostul sef al CJ Prahova, Mircea Cosma, si deputatii Vlad Cosma si Sebastian Ghita, inca 60 de zile sub control judiciar

România Liberă România Liberă,
Dosarul cumnatului lui Ponta: Fostul sef al CJ Prahova, Mircea Cosma, si deputatii Vlad Cosma si Sebastian Ghita, inca 60 de zile sub control judiciar

Fostul sef al CJ Prahova, Mircea Cosma, si deputatii Vlad Cosma si Sebastian Ghita,vor fi cercetati 60 de zile sub control judiciar, in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu. continuă pe România Liberă

Fostul sef al ANI Horia Georgescu, adus la sediul instantei supreme

Inalta Curte de Casatie si Justitie verifica marti legalitatea masurilor preventive dispuse in dosarul in care fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu si deputatii Catalin Theodor Nicolescu si Marko Attila-Gabor au fost trimisi in judecata in dosarul ANRP, anunta Agerpres. Un judecator de camera preliminara va analiza masurile preventive dispuse in acest dosar, printre care arestul preventiv in cazul lui Horia Georgescu si Catalin Theodor Nicolescu.

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, in fata magistratilor Curtii Supreme

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, a ajuns in fata magistratilor Curtii Supreme. Astazi se judeca primul termen pe fond in dosarul in care Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, alaturi de.

Fostul sef al SRI confirma atacuri cibernetice din partea Rusiei

SRI este implicat in operatiuni de monitorizare a infiltrarilor serviciilor ruse in Ucraina, dezvaluie fostul director al institutiei, George Maior. Informatia apare intr-un articol semnat de fostul sef al.

Fostul sef al FMI, arestat pentru spalare de bani

Fostul sef al Fondului Monetar International a fost arestat in cadrul unei anchete pentru spalare de bani. Rodrigo Rato, in varsta de 65 de ani, este acuzat ca ar fi folosit o lege a amnistiei pentru a repatria.

Fostul sef al FMI Rodrigo Rato, anchetat pentru spalare de bani

Fostul sef al Fondului Monetar International FMI) Rodrigo Rato este anchetat pentru spalare de bani, a declarat ministrul spaniol al justitiei, Rafael Catala, transmite Bloomberg.

Rodrigo Rato, fostul sef al FMI, anchetat pentru spalare de bani

Rodrigo Rato, fostul sef al Fondului Monetar International FMI), este anchetat pentru spalare de bani, potrivit unor surse guvernamentale citate de cotidianul El Pais.

Fostul sef al Fondului Monetar International, Rodrigo Rato, este anchetat pentru spalare de bani

Fostul sef al Fondului Monetar International Rodrigo Rato este anchetat pentru spalare de bani, au declarat surse guvernamentale pentru cotidianul El Pais. Rato nici nu a negat si nici nu a confirmat.

Fostul sef al SRI, George Maior, trage un semnal de alarma: Rusia este angajata intr-un intens razboi informational impotriva Occidentului. Romania este inclusa si ea in atacurile cibernetice

Fostul sef al SRI, George Maior, trage un semnal de alarma in legatura cu razboiul informational purtat de Rusia impotriva tarilor din Occident, printre care si Romania. intr-un articol publicat in.

DNA a prelungit cu doua luni controlul judiciar al lui Sebastian Ghita in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Procurorii DNA Ploiesti au prelungit vineri cu 60 de zile masura controlului judiciar dispusa fata de deputatul PSD Sebastian Ghita in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu. Hertanu este cercetat in arest pentru o posibila fraudare a fondurilor europene la lucrarile de extindere a canalizarii in orasul Comarnic. Ghita e acuzat in acest dosar sprjinirea unui grup infractional organizat. Ghita a anuntat ca va ataca decizia in instanta, potrivit Agerpres.

Fostul sef al FMI, Rodrigo Rato a fost arestat pentru spalare de bani

Fostul director al FMI, Rodrigo Rato 2004-2007), a fost arestat joi in cadrul unei anchete pentru spalare de bani, informeaza Le Figaro, citat de Mediafax. Rodrigo Pato, in varsta de 65 de ani, a folosit o lege a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )