Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fostul sef al SRI, George Maior, trage un semnal de alarma: Rusia este angajata intr-un intens razboi informational impotriva Occidentului. Romania este inclusa si ea in atacurile cibernetice

B1 B1,
Fostul sef al SRI, George Maior, trage un semnal de alarma: Rusia este angajata intr-un intens razboi informational impotriva Occidentului. Romania este inclusa si ea in atacurile cibernetice

Fostul sef al SRI, George Maior, trage un semnal de alarma in legatura cu razboiul informational purtat de Rusia impotriva tarilor din Occident, printre care si Romania. intr-un articol publicat in. continuă pe B1

George Maior in Financial Times, despre razboiul silentios al Rusiei impotriva Occidentului: Strategia lui Putin este destabilizarea tarilor vecine

Rusia s-a angajat intr-un razboi silentios impotriva Occidentului, strategia evidenta a liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, fiind subminarea si destabilizarea guvernelor alese democratic in tarile vecine, scrie fostul director SRI George Maior intr-un articol de blog publicat in Financial Times. Maior atrage atentia ca NATO si UE trebuie sa ia masuri in fata acestei amenintari.

George Maior: Rusia intensifica razboiul informational anti-Occident

Rusia a intensificat razboiul informational contra Occidentului, prin atacuri cibernetice si actiuni de propaganda care vizeaza numeroase tari, inclusiv Romania, afirma fostul director SRI George Maior intr-un articol publicat in blogul Financial Times FT), potrivit Mediafax.

George Maior: Rusia intensifica razboiul informational contra Occidentului. Romania este vizata si ea

Rusia a intensificat razboiul informational contra Occidentului, prin atacuri cibernetice si actiuni de propaganda care vizeaza numeroase tari, inclusiv Romania, afirma fostul director SRI George Maior.

Fostul sef al SRI confirma atacuri cibernetice din partea Rusiei

SRI este implicat in operatiuni de monitorizare a infiltrarilor serviciilor ruse in Ucraina, dezvaluie fostul director al institutiei, George Maior. Informatia apare intr-un articol semnat de fostul sef al.

VIDEO George Maior: Cyber-spionii rusi au atacat Romania in 2013 pentru a afla informatii secrete

George Maior, fostul sef al SRI, avertizeaza intr-un articol publicat de Financial Times ca Rusia duce de cativa ani un razboi tacut pe teritoriul tarilor europene prin intermediul spionajului cibernetic. Maior spune ca, in afara SUA, Marii Britanii, Poloniei si Romaniei, majoritatea statelor occidentale nu au reactionat la cresterea activitatii spionajului rus, dar acum e timpul ca NATO si Europa sa contracareze aceste activitati.

Maior, in FT: Rusia intensifica razboiul informational anti-Occident

Rusia a intensificat razboiul informational contra Occidentului, prin atacuri cibernetice si actiuni de propaganda care vizeaza numeroase tari, inclusiv Romania, afirma fostul director SRI George Maior intr-un articol publicat in blogul Financial Times, pledand pentru o noua strategie de securitate a UE si NATO.

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, in fata magistratilor Curtii Supreme

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, a ajuns in fata magistratilor Curtii Supreme. Astazi se judeca primul termen pe fond in dosarul in care Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, alaturi de.

Fostul sef al FMI Rodrigo Rato, anchetat pentru spalare de bani

Fostul sef al Fondului Monetar International FMI) Rodrigo Rato este anchetat pentru spalare de bani, a declarat ministrul spaniol al justitiei, Rafael Catala, transmite Bloomberg.

Rodrigo Rato, fostul sef al FMI, anchetat pentru spalare de bani

Rodrigo Rato, fostul sef al Fondului Monetar International FMI), este anchetat pentru spalare de bani, potrivit unor surse guvernamentale citate de cotidianul El Pais.

Fostul sef al Fondului Monetar International, Rodrigo Rato, este anchetat pentru spalare de bani

Fostul sef al Fondului Monetar International Rodrigo Rato este anchetat pentru spalare de bani, au declarat surse guvernamentale pentru cotidianul El Pais. Rato nici nu a negat si nici nu a confirmat.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )