Libnet.ro
UNICEF

22:00

Timis: 21 de persoane retinute, dupa perchezitiile legate de distribuirea bancnotelor contrafacute

România Liberă România Liberă,
Timis: 21 de persoane retinute, dupa perchezitiile legate de distribuirea bancnotelor contrafacute

21 de persoane au fost retinute si alte zece sunt cercetate sub control judiciar dupa perchezitiile, de joi, din judetul Timis, la persoane suspectate ca au distribuit sute de mii de euro falsificati pe piata din vestul tarii, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Doua persoane, RETINUTE in cazul sirianului gasit mort in portbagaj. Cine sunt SUSPECTII

Doua persoane au fost retinute in cazul sirianului gasit mort in portbagajul unei masini parcate pe strada Pantelimon, din Bucuresti. Este vorba despre sotia sirianul si iubitul acesteia.

Zeci de perchezitii in Timis, la persoane suspectate ca au distribuit sute de mii de euro falsificati

Un numar de 46 de perchezitii au loc, in cursul diminetii de joi, in judetul Timis, la persoane suspectate ca au distribuit sute de mii de euro falsificati pe piata din vestul tarii, in bancnote de cate 50 de euro, surse judiciare spunand ca banii ar.

Zeci de perchezitii in Timis, la persoane suspectate ca au distribuit bancnote false

Procurorii DIICOT efectueaza, joi, 46 de perchezitii au loc, in judetul Timis, la persoane suspectate ca au distribuit sute de mii de euro falsificati pe piata din vestul tarii, in bancnote de cate 50 de euro, informeaza un comunicat al institutiei.

Cristian Adomnitei, dupa perchezitiile de la CJ Iasi: Toata munca din ultimii trei ani a administratiei pe care o conduc este umbrita de acest eveniment

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, sustine ca toata munca sa din ultimii trei ani este umbrita de perchezitiile DNA de la sediul institusiei pe care o conduce. Liderul CJ Iasi afirm.

Timis: Sase persoane audiate intr-un dosar de contrabanda cu tigari. 30.000 de tigarete, confiscate

Aproximativ 30. 000 de tigarete de contrabanda si mai multe telefoane mobile au fost ridicate, joi, de catre politistii din Timisoara, in urma unor perchezitii la persoane banuite de contrabanda cu produse accizabile, iar, sase persoane au fost duse la audieri, relateaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )